Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Gonită de acasă, cu un bebeluş de doar 4 luni, în braţe?! Tânăra mămică, de numai 21 de ani simte că nu mai are nicio cale de salvare!

Alungată de acasă cu un bebeluş de 4 luni la piept, o tânără de 21 de ani, a ajuns pe străzi, cu doar o săptămână înainte de Crăciun. Fără un acoperiş deasupra capului, Mădălina Bernat plânge încontinuu, pentru că nu ştie unde o să doarmă la noapte cu băieţelul ei.

Tânăra mămică a fost gonită de acasă

Tânăra a fost dată afară din casă de concubin, cu un bebeluș de patru luni, vineri, săptămâna trecută. Aceasta a locuit cu el în Bacău, satul Valea Caselelor, comuna Lipova. Cu el a avut o relație de patru ani.

Ultima ceartă pe care a avut-o a fost de la o tabletă, pe care concubinul a comandat-o și după nu a mai vrut s-o cumpere. Acesta i-a zis să o trimită înapoi. Bunica lui s-a supărat pe mama de 21 de ani, și i-a spus că din cauza ei, nepotul ei cheltuie banii. A ieșit un mare scandal! În cateva zile, concubinul i-a dat banii, 100 de lei, ca să plece din casă, acesta a fost influențat de bunica lui.

Mădălina l-a rugat pe concubin să se mute din casa bunicilor ca să nu se mai certe între ei. Concubinul nu a vrut să se mute, iar Madalina a plecat plângând din casă, doar cu hainele băiatului. Bărbaul care a dat-o afară din casă are doi copii cu Mădălina. Un băiat de un an și nouă luni și alt băiat de patru luni. Copilul cel mare a rămas cu concubinul.

Pe drum, Mădălina l-a sunat pe tatăl ei, care nu știe sigur dacă e tatăl ei. Acesta a primit-o la el acasă, doar pentru câteva zile. Presupusul tată locuiește doar într-o cameră și nu are spațiu și pentru ea. Așa că Mădălina a fost nevoita să plece în Alexandria.

Tânăra mămică a mers la protecția copilului din Alexandria să le ceară ajutorul, însă nu au ajutat-o pentru că are domiciuliu în Bacău.