Tanti Geta, pe drumuri la bătrânețe, după ce a fost escrocată de o femeie? | Video

Tanti Geta este o vârstnică de șaizeci și șase de ani care a rămas pe drumuri, după ce ar fi fost escrocată de o altă femeie, susține bătrâna.

Nu poate muri încă! Simte că mai are multe de făcut şi visează să aibă casa ei, înainte să părăsească această lume! O doamnă, în vârstă de șaizeci și șase de ani, a rămas pe drumuri, după ce ar fi fost escrocată de o altă femeie, acuză ea.

Trei copilași, maltratați de mamă? Acuzațiile tatălui: "Soția mea m-a bătut și pe mine și pe copii"

Presupusa escroacă i-ar fi promis femeii fără adăpost că o va ajuta, însă nu s-ar fi ţinut de cuvânt. Mai mult decât atât, aceasta i-ar fi luat femeii, căruciorul electric, de care ea spune că e dependentă.

Care este povestea doamnei Geta

Femeia și-a făcut apariția în platroul Acces Direct, precum un personaj de film, cu unghiile roșii, cu o perucă blondă si cu ochelari de soare. Femeia a povestit că a fost chemată la Cluj, unde i s-a promis un trai decent, în casa unei femei, doar ca ajunsă acolo, nimic nu ar fi stat în picioare.

Replica lui Selly la insulta lui Funeriu! Tânărul dă de pământ cu cel care l-a catalogat drept maimuță! "Nu-i în stare să facă declarații dacă nu-i șoptește cineva. A fost praf ca ministru al Educației!" | Video

În direct prin telefon a intrat si femeia care ar fi ținut-o in gazda pe doamna Geta, care însă, neagă acuzațiile care i se aduc și vine cu varianta ei de poveste. FEmeia spune că a vrut doar sa-i ofere ajutor, iar acest lucru s-a întors împotriva ei.

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Ultimele știri