Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Tărăboi îngrozitor! Vulpiţa, gelozie extremă! Ce mișmașuri a făcut Vio?!

A fost un weekend tumultos pentru soţii Stegaru. Veronica şi Viorel s-au certat cum nu au mai făcut-o, până acum. Ba chiar, la un moment dat, Viorel i-a scos din dulap hainele soţiei şi ar fi vrut s-o gonească din casă.

Tărăboi crunt, în acest weekend, între soţii Stegaru! Enervată la culme de mesajele pe care Viorel le-ar fi trimis, din nou, misterioasei femei din viaţa lui, Vulpiţa l-a luat la întrebări. Iar Viorel, scos din minţi de faptul că Veronica îl chestiona, a vrut s-o dea afară din casă!

"Tremuram toată, din toate încheieturile. Să-mi cadă mie mâinile, dacă eu mint cu ceva, Viorele!", a spus Vulpița.

Pentru a 14-a săptămână consecutiv, Acces Direct, lider de audiență pe toate segmentele de public

S-a întâmplat sâmbătă, iar după ce s-a văzut cu hainele scoase din dulap i-a sunat pe cei din echipa Acces Direct, când au ajuns aceștia, familia Stegaru împărțea banii.

"El își bate joc de mine, pe la spate și le dă mesaje altroa (nr. femei). S-o încheie cu dansatoarea sau cu aceea! dacă o place pe una din două, să spună: <Uite, mă, proasto! O plac pe asta>", a spus Vulpița.

Dacă prima dată a vrut să o alunge pe Veronica din casă, Viorel a decis să plece el din casă.

"Acum plec eu! O secundă nu mai stau", a spus Viorel.

Scandal uriaș la Acces Direct! Vulpita, amenințată de Viorel: „Fetițo, hai! Vrei să-ți sparg telefonul?!”

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Pentru a afla cine a părăsit, într-un final, casa Stegaru, urmăriți video-ul de mai sus!

Video