Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Dănuț a fost prins în timp ce se iubea cu mama iubitei sale! După partidele de amor, femeia l-a dat o veste teribilă

 
+2 click pentru
galerie

O mamă şi tânără ei fiică ar fi împărţit acelaşi bărbat! Iar prima, chiar a rămas însărcinată cu bărbatul cu care locuiau amândouă sub acelaşi acoperiş. Nu este o telenovelă, sau o glumă aşa cum poate aţi crezut. Este declaraţia de-a dreptul şocantă pe care o face chiar cel în cauză. Bărbatul are o mare durere în suflet şi a venit să ceară ajutorul.

Cum spune o vorbă veche, încurcate sunt căile Domnului, aşa ar putea să spună şi Dănuţ. Pentru că asta a trăit pe pielea lui, atunci când a început o relaţie cu o domnişoară cu mult mai mică decât el. O fată pe care a cunoscut-o pe o reţea de socializare. El - un bărbat trecut prin viaţă, ea - o adolescentă care nu avea prea multă experienţă. Povestea lor însă nu a durat prea mult. Doar trei luni, până când Dănuţ a cunoscut-o pe cea care ar fi putut să îi fie soacră. Iar, atunci, destinul a hotărât altceva.

Cu sau fără remuşcări, Dănuţ a continuat să-şi trăiască viaţă. Dar furtuna s-a instalat repede în paradis, atunci când mama fostei sale iubite l-a anunţat că era însărcinată, iar Dănuţ urma să fie. tată.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI