Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Telenovelă șocantă în Ialomița: nora se iubește cu socrul, sub ochii soacrei: Soţia bărbatului: ”Vrea să se cunune cu nora”

Telenovelă șocantă în Ialomița: nora se iubește cu socrul, sub ochii soacrei: Soţia bărbatului: ”Vrea să se cunune cu nora”

Telenovela socanta la Ialomita

Nora ar fi destrămat familia, după ce ar fi început o relație cu socrul ei. Cele care fac această acuzaţie sunt chiar cumnata şi soacra femeii. Cele două sunt extrem de revoltate că nora nu a părăsit casa, după ce iubitul ei a încetat din viață.

Cum se apără bărbatul acuzat că ar fi dormit cu nora în vârstă de 31 de ani în același pat!

”Nu-i adevarat. Da, nu-i adevarat. Nu a prins nimeni cu nimic. Doamne, Dumnezeule! Țin la ea ca ochii din cap, cum să-i fac eu aşa ceva?! Pentru mine e ca si fiica mea!”

Soția bărbatului afirmă: ”Soţul şi-a pierdut minţile de când e cu ea, sa stiti ca s-a schimbat. Vrea să se cunune cu nora”.

Mai multe amănunte despre telenovela șocantă din Ialomița, aflați din video-ul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!