Terapie la înălțime! Viorel şi Veronica au intrat în piramidă! Soţii Stegaru au ajuns într-un loc unic în lume: „Nu mai pot, îmi e frică”

Vulpiţa şi Viorel au intrat în piramidă. Nu, nu au ajuns la piramidele din Egipt, încă, ci la o piramidă cu totul şi cu totul ieşită din comun. O piramidă dublă! O construcţie unică în lume, o invenţie brevetată a unui psiholog român, în care soţii Stegaru s-au simţit. reîntineriţi.

Stelian Chivu, psihologul care i-a primit pe cei doi, a călătorit în lumea întreagă şi a adus acasă, cristale vechi de mii de ani, cu care pune în aplicare metode anti-stres. Şi nu doar atât!

Veronica și Viorel au decis să-și aloce niște timp doar pentru ei, astfel că, în weekend, au plecat din București spre un oraș din apropiere pentru a se relaxa. Cei doi au mers în Galați, loc în care au dat peste o piramidă de sticlă, menită să-i scape de stres.

Veronica abia și-a putut stăpâni emoțiile în piramidă

În timp ce Viorel se arăta foarte nerăbdător să urce în construcția spectaculoasă, Veronica a fost ceva mai reținută. Deși se afla alături de soțul său, dar și de ghidul lor, Vulpița a trecut prin niște peripeții în piramidă, ce au făcut-o să tremure de frică.

Motivul pentru care Veronica s-a speriat atât de tare la intrarea în construcția situată în Galați a fost frica ei de înălțime. La început, Vulpița s-a temut atât de tare, încât a vrut să coboare, timp în care soțul ei se relaxa la terapia cu bolurile de cristal.

Bineînțeles, cel care a avut grijă să o liniștească pe Veronica a fost specialistul în energii. Cei doi au reușit să se înțeleagă în cele din urmă, astfel că, după câteva clipe, Vulpița a uitat de toate, inclusiv de teamă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să afli ce au făcut Veronica și Viorel!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri