Terapie la înălțime! Viorel şi Veronica au intrat în piramidă! Soţii Stegaru au ajuns într-un loc unic în lume: „Nu mai pot, îmi e frică”

Vulpiţa şi Viorel au intrat în piramidă. Nu, nu au ajuns la piramidele din Egipt, încă, ci la o piramidă cu totul şi cu totul ieşită din comun. O piramidă dublă! O construcţie unică în lume, o invenţie brevetată a unui psiholog român, în care soţii Stegaru s-au simţit. reîntineriţi.

Stelian Chivu, psihologul care i-a primit pe cei doi, a călătorit în lumea întreagă şi a adus acasă, cristale vechi de mii de ani, cu care pune în aplicare metode anti-stres. Şi nu doar atât!

Veronica și Viorel au decis să-și aloce niște timp doar pentru ei, astfel că, în weekend, au plecat din București spre un oraș din apropiere pentru a se relaxa. Cei doi au mers în Galați, loc în care au dat peste o piramidă de sticlă, menită să-i scape de stres.

Veronica abia și-a putut stăpâni emoțiile în piramidă

În timp ce Viorel se arăta foarte nerăbdător să urce în construcția spectaculoasă, Veronica a fost ceva mai reținută. Deși se afla alături de soțul său, dar și de ghidul lor, Vulpița a trecut prin niște peripeții în piramidă, ce au făcut-o să tremure de frică.

Motivul pentru care Veronica s-a speriat atât de tare la intrarea în construcția situată în Galați a fost frica ei de înălțime. La început, Vulpița s-a temut atât de tare, încât a vrut să coboare, timp în care soțul ei se relaxa la terapia cu bolurile de cristal.

Bineînțeles, cel care a avut grijă să o liniștească pe Veronica a fost specialistul în energii. Cei doi au reușit să se înțeleagă în cele din urmă, astfel că, după câteva clipe, Vulpița a uitat de toate, inclusiv de teamă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să afli ce au făcut Veronica și Viorel!

Ultimele știri