Căutare Live

Theo Rose și nepotul lui nea Marin, sărut pasional în platoul Acces Direct. Jean de la Craiova le-a făcut o dedicație specială

Theo Rose și-a făcut o apariție spectaculoasă în platoul emisiunii "Acces Direct", însă nu a venit singură, ci însotiță de iubitul ei, nepotul lui nea Marin.

Theo Rose și-a făcut o apariție spectaculoasă în platoul emisiunii Acces Direct, însă nu a venit singură, ci însotiță de iubitul ei, nepotul lui nea Marin.

Theo Rose a fost unul dintre invitații așteptați în această ediție specială din cadrul emisiunii "Acces Direct". Aceasta a venit cu voie bună și pregătită să încânte telespectatorii cu una dintre cele mai ascultate melodii ale sale.

Artista a venit însoțită de iubitul ei, nepotul lui nea Marin. Mirela Vaida l-a invitat pe Alex lângă partenera sa, iar Jean de la Craiova nu s-a mai putut abține și a venit în platou pentru a le face o dedicație specială celor doi îndrăgostiți. Artistul le-a cântat "Ia-ți mireasă ziua bună" și i-a încurajat să se sărute.

Theo Rose și Alex nu au stat prea mult pe gânduri și s-au sărutat în fața telespectatorilor, momentul fiind unul de-a dreptul senzațional.

Citește și: Cum arată Theo Rose fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul său

După sărutul memorabil și pasional dintre cei doi, cântăreața a încins atmosfera din platoul emisiunii "Acces Direct" cu o piesă senzațională, care a încântat pe toată lumea.

Ce spune Theo Rose despre căsătorie

De asemenea, artista nu a scăpat de întrebările prezentatoarei TV. Mirela Vaida a ținut neapărat să afle dacă își dorește să se căsătorească în viitorul apropiat, iar răspunsul lui Theo Rose nu a încetat să apară.

"Păi știi, cu cât ma înteabă lumea mai des cu atât îmi vine să stau mai departe de acest subiect.", a spus ea despre căsătorie, vizibil în glumă și cu zâmbetul pe față.

Cântăreața a dezvăluit faptul că nu exclude acest lucru în viitor. Mai mult decât atât, Theo Rose a mărturisit că se află în platoul emisiunii alături de Alex, nepotul lui nea Marin, cel care îi este alături de mai de 4 ani.

"Părinții tăi nu pun presiune pe tine?", a mai fost una dintre întrebările prezentatoarei TV.

Citește și: Pe ea o știe toată lumea, dar puțini au avut ocazia să-i vadă mama. Cum arată femeia de la care Theo Rose a moștenit frumusețea

Artista a oferit un răspuns rapid în ceea ce privește întrebarea Mirelei Vaida: "Nu pun presiune. Mama și tata au înțeles că lucrurile o să se întâmple atunci când o să simțim. Părinții mei îl iubesc pe Alex, avem 4 ani împreună. Căsătoria este doar un pas pe care noi l-am face doar atunci când condițiile care să ne permită acest lucru.", a mai declarat frumoasa șatenă.

Artista a mai mărturisit și faptul că iubitul ei o susține în tot ceea ce face și îi este alături în orice moment.

Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x