Căutare Live

Tibi Ușeriu, o viață ce bate orice film! A fost sclav, a evadat din două închisori și apoi a devenit campion la Polul Nord!

După o condamnare la 23 de ani de închisoare, a devenit o adevărată legendă mondială! Cel mai rezistent român, Tibi Ușeriu a avut o viață trăită pe muchie de cuțit!

După o condamnare la 23 de ani de închisoare, a devenit o adevărată legendă mondială! Cel mai rezistent român, Tibi Ușeriu a avut o viață trăită pe muchie de cuțit!

În copilărie a fost sclav, din cauza tatălui. În adolescență, infractor înarmat. La maturitate, a fost condamnat la 23 de ani de detenție într-o pușcărie de maximă siguranță.

Iar acum, Tibi Ușeriu a reușit să scrie istorie la Cercul Arctic, acolo, unde la temperaturi de până la -50 de grade celsius, a alergat peste 600 de km în doar șapte zile! Întreaga poveste de viață a sa este demnă de un scenariu de film!

Tibi Uşeriu este cel mai rezistent român, fiindcă este singurul om din lume cu trei titluri de campion la Polul Nord la activ! A câştigat cel mai greu maraton de pe planetă, organizat în Arctic la temperaturi între minus 30 şi minus 50 de grade!

Românul-fenomen a reuşit să parcurgă aproximativ 600 de kilometri în alergare, în condiții extreme, iar cursa a terminat-o în șapte zile. Un traseu din care peste o treime s-a defășurat pe un fluviu înghețat!

Tibi Ușeriu a reușit să parcurgă cel mai greu maraton de pe planetă!

Considerat cel mai greu maraton din lume, 6633 Arctic Ultra s-a desfășurat pe o distanţă de 566 de kilometri, fiind parcursă prin zăpadă, gheaţă, în bătaia vânturilor arctice şi la temperature foarte scăzute.

Celebrul maratonist Tibi Ușeriu își dezvăluie secretele, la “Acces Direct”: “Am participat la jafuri armate. Am evadat ... Tibi Ușeriu, gardă de corp pentru un mafiot! Cum a reușit românul să scape din închisoare! „Am folosit ceva simplu”...
Ultimele știri