Căutare Live

Tita Bărbulescu a decedat, dar a lăsat în urmă multe întrebări. Pe cine acuză nepoata artistei că a profitat de banii ei

Tita Bărbulescu a murit pe data de 4 decembrie 2021, dar a lăsat în urmă foarte multe întrebări cu privire la viața ei și a averii sale.

Tita Bărbulescu a lăsat în urmă multe întrebări. Pe cine acuză nepoata artistei că a profitat de banii ei

Antena 1/ Youtube

În cadrul ediției de astăzi din Acces Direct, Mirela Vaida și invitații ei au dezbătut un subiect care a fost în mințile tuturor. Ce s-a întâmplat cu Tita Bărbulescu și cine a beneficiat de averea strânsă de artistă.

Tita Bărbulescu, averea pe care i-a lăsat-o fostului ei soț. Pe cine acuză nepoata Cornelia de faptul că a profitat de bunătatea artistei

Mirela Vaida a dezbătut un subiect important cu privire la moartea și averea Titei Bărbulescu, după ce aceasta a fost înmormântată. Cântăreața a lăsat în urmă multe întrebări fără răspunsuri. Nepoata Titei Bărbulescu, Cornelia, îl acuză pe fostul soț al artistei că acesta ar fi profitat de iubirea pe care ea i-o purta lui, deși ei au ales să divorțeze în urmă cu 30 de ani.

Aceasta a spus că ar fi manipulat-o să-i dea toate proprietățile și averea, iar el a dus-o la azil, doar pentru a scăpa mai ușor de responsabilitate. În cadrul ediției de astăzi din Acces Direct, și fostul soț al Titei Bărbulescu a avut cte ceva de spus.

„Uitați cum a dus-o la azil, la Giurgiu. Adică pe Tita Bărbulesu o duci acolo? I-a cedat proprietățile. 50.000 lei. El se ducea o dată pe lună acolo. Nu a vrut, spunea că ea nu voia pe nimeni să o ajute. Nu s-a ocupat de nimic. Nu mă interesează averea, să fiu săntoasă. Să fie el fericit. Ea i-a lăsat tot aurul, tot.

Am fost nervoasă atunci, nu are rost să mai răscolim. Adevărul e că ea l-a divinizat. Am ajutat-o enorm și la curățenie, la tot. Ea era cu gândul la fostul soț”, spune nepoata Titei Bărbulescu, Cornelia.

Cine a fost Tita Bărbulescu și cariera muzicală

S-a născut în 1936 în Topoloveni, județul Argeș, într-o familie numeroasă. A învățat să cânte de la tatăl său, Nicolae Bărbulescu, vestit lăutar al plaiurilor argeșene. Mai târziu, a făcut parte din Corul Căminului Cultural Topoloveni-Călinești, unde a participat la Concursul căminelor culturale pe țară obținând locul I ca solistă vocală în cadrul corului, potrivit wikipedia.org.

Primele imprimări la radio le-a făcut împreună cu Orchestra „Doina Argeșului”: „Sus’ la munte la Muscel”, „Lele, lelișoara mea”, „De-ai fi neichii drăguliță”, „Din Pitești păn’ la Trivale”, „Argeșene, argeșene” etc.

Între anii 1960-1962 s-a stabilit în București și a fost angajată la Teatrul „Ion Vasilescu”, iar mai apoi la „Doina Olteniei” din Craiova și „Flacăra Prahovei” din Ploiești.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu mari cântăreți și dirijori ai timpului, și a avut numeroase turnee în țară și în străinătate cum ar fi în Bulgaria, Anglia, Spania, dar și multe alte țări.

Luis Gabriel și Haziran se pregătesc să devină părinți. Ce spun cei doi despre această etapă a vieții lor și când vor fa... Milionarul Florin Abagiu a murit într-un accident suspect. Ce spune un membru al familiei despre cauza decesului...
Ultimele știri