Căutare Live

Toată munca lor de pe bănicle școlii s-a dus pe apa sâmbetei! Inspector școlar, despre elevii eliminați de la BAC: ”Copiii sunt nevinovați”

Cel mai mare coșmar al unor elevi care au învățat 12 ani, care au fost premianți, dar care la bacalaureat au primit cea mai puternică lovitură! O lovitură care le-ar putea distruge tot viitorul! Și ei nu au nicio vină!

Cel mai mare coșmar al unor elevi care au învățat 12 ani, care au fost premianți, dar care la bacalaureat au primit cea mai puternică lovitură! O lovitură care le-ar putea distruge tot viitorul! Și ei nu au nicio vină!

Premianți și conștincioși, cei doi elevi, Ana Maria i Mihai, din orașe diferite, au ieșit cu zâmbetul pe buze din examen, însă ieri au primit o lovitură în moalele capului! Când au aflat că au fost eliminați de la BAC, din motive aberante!

Sorin Ion, Inspector școlar general Dâmbovița, a intervenit telefonic la Acces Direct pentru a vorbi despre elevii eliminați de la BAC abia când s-au dat rezultatele. ”Copiii sunt sigur nevinovați”, a afirmat acesta.

Premianți în liceu, dar eliminați de la BAC! Mai mulți elevi trăiesc un coșmar: ”Am aflat că am fost eliminată de la exa... O escortă masculină de lux îl acuză preotul Cristian Pomohaci: ”Îi plac băieţii. Mi-a fost client. Eu am fost partea act...
Ultimele știri