Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

VIDEO/ Tranșatul porcului, la Acces Direct! Maria Constantin, AS în tăiatul cărnii

Cele două echipe au trecut deja la proba tranșatului. Dacă până acum a mers totul repede și ușor, abia acum începe greul și adevărată provocare.

Maria Constantin, AS în tăiatul cărnii

Maria Constantin a ales să se ocupe ea de tranșat pentru echipa ei: Pofticioșii. Chiar dacă a fost singura femeie din grup, bărbații și-au dat seama repede că au făcut alegerea bună, pentru Maria le-a arătat cât de mult se pricepe la tranșatul porcilor.

Bineînțeles că nu se putea muncă fără muzică și voie bună, astfel că Vali Vijelie a venit să-i facă dedicații Mariei sau poate să o încurce, că doar e o competiție între ei. Însă nu a reușit, pentru că experiența Mariei din copilărie a făcut să-și ducă proba până la capăt.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video