Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Trei copilași, maltratați de mamă? Acuzațiile tatălui: "Soția mea m-a bătut și pe mine și pe copii"

Un tată aduce acuzații grave femeii care i-a dăruit trei copii. Bărbatul susține că fosta lui soție și-a răpit copiii, pe care i-ar fi supus agresiunilor. De asemenea, mai sustine ca l-ar fi bătut chiar și pe el.

Susţine că cei trei copii ai săi ar fi fost răpiţi, maltrataţi şi bătuţi. Un tată simte cum cuţitul i-a ajuns la os de când, acuză el, copiii i-ar fi fost smulşi din braţe. De când ar fi fost luaţi din Germania şi aduşi în România, pare-se, fără ştiinţa lui. Iar dacă vă întrebaţi pe cine acuză tatăl de aceste grozăvii. ei bine, chiar pe mama celor mici.

Provocare nouă pentru Vulpiță! Cum s-a descurcat Veronica Stegaru la testul de la salon! | Video

Barbatul își acuză soția de violență

Bărbatul sustine că statul german i-ar fi dat custodia lui, în urma unui proces. Cei trei copilași ar avea vârstele de șase, patru, respectiv doi anișori.

Barbatul a povestit la Acces Direct cum a fost bătut atât el cât și copiii, de soția lui.

"M-a chemat in casa, mi-a spus ca nu se întâmplă nimic. M-a inchis în apartament cu cheia și a început să dea in mine, de față cu copiii. Soția mea m-a bătut și pe mine si pe copii", spunea bărbatul.

Femeia neagă toate acuzațiile

Femeia neagă toate acuzațiile care i se aduc, si vine cu varianta ei de poveste, aceasta spune că el este cel care are interdicție de a-i vedea pe copii.

Vulpița și Viorel, la munte! Soții Stegaru au fost puși la muncă! | Video

"Eu am patruzeci și cinci de kilograme, abia merg pe picioare", spune femeia, negând faptul că și-ar fi bătut soțul.

Urmăriți mai multe și vedeți toate detaliile acestui caz, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro