Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Trei frați au rămas orfani în mai puțin de trei luni! „Nu am apucat să le spun că îi iubesc. Dacă puteam să le dau zile de le mine le-aș fi dat, ca să mai trăiască”

Trei frați de doar 10, 12 și 18 ani se luptă să trăiască de pe o zi pe alta după ce ambii părinții s-au stins din viață în mai puțin de trei luni.

Trei frați de doar 10, 12 și 18 ani se luptă să trăiască de pe o zi pe alta după ce ambii părinții s-au stins din viață în mai puțin de trei luni.

Dar habar nu au cât mai pot continua așa, pentru că doi dintre frățiori, cei mai mici, riscă să ajungă în grija statuluui. Iar băiatul cel mare nu vrea sub nicio formă să se despartă de frații lui, mai ales că le-a promis părinților că va avea grijă de cei mici și le va fi alături, până va închide și el ochii, pe veci.

Trei lumânări aprinse la două morminte. Trei copiii care vin seară de seară, în vizită la părinții lor. Părinți care s-au dus mult prea devreme în Cer și pe pământ i-au lăsat singuri pe ei, pe Mirel, Livia și Stelică. Ei trei sunt copiii nimănui de când cei care le-au dat viață au murit pe rând, la diferență de nici trei luni unul de celălalt.

El este Mirel și are doar 10 anișori. Și chiar dacă nu are prea multe motive, băiatul încearcă să zâmbească. Pentru că zâmbetul lui îi face pe frații lui mai mari, Stelică și Livia. mai puternici!

O dragoste care le dă putere frăților mai mari să-și joace acum rolul de mamă și de tată. Și să lupte. să lupte cu foamea, frigul și lipsa părinților.

Timpul a fost parcă nemilios cu familia lor. Tatăl copiilor a murit acum trei luni, iar mama. acum trei săptămâni. Un timp mult prea scurt, în care nici Stelică, băiatul cel mare, nu a apucat să-și ia la revedere de la cei care i-au dat viață.

Stelică s-a resemnat cu ideea că acum nu mai are voie să fie doar un copil. Ci trebuie neapărat să le fie ca un tată frățiorii săi.

Carmen Șerban a trecut prin momente cumplite și e de nerecunoscut! Artista dezvăluie totul! „Fiecare om are crucea lui, n-ai cum să ocolești mâna destinului"

Așa că, băiatul lucrează pentru ei, cât e ziua de lungă! Și asta pentru că vrea să-și respecte promisiunea pe care le-a făcut-o părinților, cea de a avea grijă de frățiorii lui.

Urmărește clipurile video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest caz cutremurător!