Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Tzancă Uraganu riscă să ajungă la pușcărie? Martorii manelistului spun tot

În exclusivitate, Tzancă Uraganu vine să facă dezvăluiri despre scandalul momentului! Şi nu vine singur! Martorii celebrului manelist rup tăcerea!

Este un manelist celebru, iar piesele lui sunt ascultate de zeci de milioane de români. Cu toate acestea, Ţancă Uraganu are parte şi de ghinioane. Zilele trecute, artistul a fost prins de poliţişti, la volanul unei maşini de lux fără asigurarea oglibatorie.

Şi asta nu ar fi fost tot! Se pare că Ţancă e acuzat şi că ar fi vrut să-l mituiască pe poliţistul care l-a amendat. Cum se apară celebrul manelist, aflăm chiar de la el. Alături de mine se află Beatrice Comăniceanu, avocat, bună seara! Îl invităm în platou, alături de noi, şi pe Ţancă Uraganu.

Tzancă Uraganu ar fi încercat să mituiască un polițist, după ce a fost oprit în trafic. La fața locului, polițiștii au descoperit că lui Tzancă Uraganul îi expirase asigurarea obligatorie RCA. I-au luat plăcuțele de înmatriculare și i-au dat amendă.

Manelistul Țancă Uraganul, pe numele adevărat Andrei Velcu, din Ploiești, ar fi încercat să ofere mită unui polițist care l-a prins în timp ce efectua o manevră interzisă cu mașina. În plus, manelistul nu avea asigurare la mașina Rolls Royce pe care a dat 200.000 de euro.

Potrivit surselor Ziarului Incomod, manelistul care conducea un Rolls Royce a fost surprins de polițist în timp ce a tăiat linia continuă pe Bulevardul Republicii, în zona Albert, ieșind din benzinăria OMV.

Manelistul a fost oprit, iar polițistul a constatat că nu avea nici asigurare la bolidul de lux pe care îl conducea.

Cântărețul și un prieten ar fi încercat să-l mituască pe agent și pe colegul său, de mai multe ori. Între timp, mai multe persoane de etnie romă s-au apropiat, încercând să-l determine pe polițist să accepte mită.

Agentul a refuzat, l-a amendat și l-a lăsat pe manelist și fără numerele de la mașină.

În plus, Direcția Generală Anticorupție a deschis dosar cu privire la încercarea de date de mită.

Tanca spune ca:

"Am intors Rollsul pe strada pe linia continua si politia l-a oprit, aveam asigurarea expirata si eu nu stiam pt ca nu prea circul cu masina asta. În timp ce politia era langa mine, niste oameni de la o petrecere au venit la mine, ma cunosteau si acestia au incercat sa negocieze cu politistii. Eu nu am facut nimic. Eu le-am spus sa imi ia placuțele de inmatriculare ca oricum maine mi le iau inapoi."

Acsta susține că nu a mituit polițiștii și că niste trecatori au incercat sa convinga politistii sa nu-i dea amenda.

Politia i-a dat penalizare 6 puncte la permis si amenda, nu stie suma. Si i-au luat placutele

Ce spune martorul care vine in platou:

- ca nu a mituit Tanca politistii, niste trecatori au incercat sa convinga politistii sa nu-i dea amenda.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro