Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Sechestrat și schingiuit ca-n Evul Mediu, de doi polițiști! „Lăsaţi-mă că mor! Vă rog frumos, mă omorâţi”

 
+2 click pentru
galerie

Un bărbat de 38 de ani povesteşte cum şi-a văzut moartea cu ochii! Are trei coaste rupte, iar corpul îi este plin de răni şi vânătăi. Bărbatul acuză că ar fi fost bătut cu sălbăticie chiar de doi poliţişti, după ce ar fi fost dus într-o casă părăsită. Mai mult decât atât, aceştia ar fi vrut să îi cumpere tăcerea cu 2.000 de lei.

„Lăsaţi-mă că mor! Vă rog frumos, mă omorâţi”

Acestea ar fi fost cuvintele prin care Florin ar fi implorat. milă! Bărbatul de 38 de ani acuză că ar fi fost bătut cu bestialitate de doi poliţişti, după ce aceştia ar fi fost chemaţi să aplaneze un scandal.

Oamenii cu uniforme nu ar fi avut pic de milă faţă de bărbatul de 38 de ani, se plânge el: „Îmi dădea cu pumnii în ficat, în plămâni, peste tot, în cap. Am trei coaste rupte.”

Iar după toţi pumnii şi picioarele pe care i-ar fi încasat, Florin a mai avut parte de un şoc, din partea poliţiştilor. El susține că oamenii legii i-au oferit aproape 2000 de lei pentru a-i cumpăra tăcerea.

Însă Florin spune că, pentru el, nu contează banii ci, viaţa lui. Tocmai din acest motiv vrea ca poliţiştii care l-ar fi bătut să fie pedepsiţi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI