Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Durere sfâșietoare pentru un părinte! Bebelușul lui ar fi fost lăsat să moară în spital! „Mi-a zis de la obraz să-i dau bani” - VIDEO

Un tată acuză că bebelușul lui a fost lăsat să moară în spital, la o lună după ce acesta a fost născut prematur. Părintele îndurerat a spus totul, vineri, la „Acces Direct”.

Un tată acuză că bebelușul lui a fost lăsat să moară în spital, la o lună după ce acesta a fost născut prematur. Părintele îndurerat a spus totul, vineri, la „Acces Direct”.

Nicolae Bădoiu, părintele îndurerat, susține că bebeluşul ar fi rămas nesupravegheat timp de o oră, imediat după o transfuzie de sânge.

Bebelușul, Ştefan, s-a născut prematur, însă tatăl spune că acesta reuşise să facă progrese în ultima vreme, drept pentru care a fost scos de la terapie intensivă. Însă, zilele trecute, s-a întâmplat tragedia.

„A făcut şoc copilul, acuma când a făcut a doua transfuzie de sânge. Când copilul mânca normal… Luase în greutate normal”, a spus tatăl îndoliat.

Nicolae Bădoiu, care astăzi şi-a dus bebeluşul pe ultimul drum, face acuzaţii şocante la adresa medicilor.

„S-au decis ei să-i facă transfuzie de sânge. Soția s-a dus peste o oră și l-a găsit singur acolo. Copilul plângea, galben la faţă. Am strigat după infirmieră, a venit infirmiera, că restul personalului era în terapie. A venit infirmiera, i-a pus acolo o mască din terapie. I-am zis să cheme doctorul, să cheme asistenta să vină până la el”, a povestit bărbatul, precizând că a fost, însă, prea târziu.

Copilul n-ar fi suportat transfuzia de sânge, a mai precizat tatăl acestuia.

Nicolae Bădoiu a mai spus că a făcut toate eforturile în zadar, inclusiv pe cele financiare.

„A venit în sala de naştere. Mi-a zis de la obraz să-i dau banii, că anestezistul nu voia să se apuce să-i facă anestezia, până nu-i dau banii - 2 milioane”, a spus el.

Mai multe detalii despre acest caz sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Acces Direct”.

Video