Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Un tată din România trăieşte cu propria fată de doar 11 ani! Dezvăluirile sunt de-a dreptul scandaloase!

 

Este povestea unui tată care îşi creşte singur fetiţa, după ce mama acesteia a fugit la mai mulţi bărbaţi şi nu s-ar mai fi interesat de cea mică.

Aşadar, de mai bine de nouă ani, femeia nu i-ar mai fi plătit fiicei sale pensia alimentară, acuză bărbatul. Acu, el este acuzat că ar putea profita de propria fiică de doar 11 ani, însă el luptă să demonstreze că este nevinovat!

Dar nu asta îl doare pe el cel mai tare, ci faptul că fata a fost avertizată de mama sa se fereastră de el! Supărarea a fost cu atât mai mare cu cât, Roxana, mama fetei ar fi sunat-o pe fiica pe care, culmea, tot ea a abandonat-o, chiar în noaptea dintre ani să o avertizeze.

Noi detalii despre polițistul pedofil din Drumul Taberei! Un tată a povestit ce a pățit fetița lui! „Atunci am realizat tragedia, s-a văzut totul pe filmări”

Om cu frică de Dumnezeu, tata Gabriel susţine cu tărie că el este curat ca lacrima. Ba chiar e hotărât să-și demonstreze nevinovăția! Bărbatul susține că nu a făcut altceva decât să o crească pe copilă ca un tată adevărat, atunci când mama Roxana a părăsit-o și a fugit la alți bărbați, iar acum tot ea e cea care o rănește pe cea mică!

Cu durere în glas, tata Gabriel povestește cum a crescut-o singur pe fată, încă de când aceasta era doar un bebeluș.

Nu poate să trăiască fără fata lui! Asta a ştiut din prima clipă în care fiica a apărut pe lume, iar medicii de la maternitate i-ar fi dat vestea că soţia lui ar fi vrut să abandoneze pruncul, în spital. Imediat după primirea veştii, tatăl a mers într-un suflet la copil, iar de atunci nu a mai plecat de lângă el. Bărbatul nu îşi dorea ca fata să aibă aceeaşi soartă pe care el a avut-o, deoarece Gabriel şi-a petrecut copilăria într-un centru de plasament.

Deşi viaţa în centrul de plasament i-a marcat copilăria, tata Gabriel îşi doreşte acum tot ce e mai bun pentru fata de 11 ani pe care o crește. Bărbatul ar face eforturi uriaşe pentru ca ei să nu îi lipsească nimic, în timp ce fosta lui soţie nu prea ar fi interesată de copilul pe care l-a adus pe lume, acuză Gabriel.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe