Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Divorț oribil! Un tată se declară DISPERAT pentru că este despărțit de fiul lui. „Custodia copilului este comună, dar nu pot să-l văd"

 

Un bărbat în vârstă de 50 de ani povestește că nu îi este permis să își vadă fiul în vârstă de 7 ani, în urma unui divorț urât intentat de mama copilului, cu care se stabilise în Germania.

Divorţul s-a terminat în 2018, iar custodia copilului a fost încredinţată mamei, cu domiciliul la ea, iar tatăl are drept de vizită 2 weekend-uri pe lună. Doar că de un an şi ceva, bărbatul spune că nu a fost lăsat să-şi vadă copilulul.

Ştefan Stângă şi fosta lui soție, Mihaela Stângă, au trăit 11 ani în concubinaj, după care, în 2015 s-au căsătorit legal.

În același an, Ştefan Stângă a plecat la muncă, în Germania. Ulterior, i-a adus atât pe soţie, Mihaela Stângă, cât şi pe copil, la el în Germania.

Înaintea sărbătorilor pascale, în 2015, Mihaela i-ar fi spus lui Ştefan să-i dea procură ca să vină în ţară cu copilul, pentru că vrea să facă sărbătorile în ţară.

Ştefan a semnat procura, iar Mihaela a venit în ţară.

Ulterior, soţia bărbatului a intentat divorţ şi nu a mai vrut să se întoarcă în Germania.

Din decembrie şi până acum, Ştefan spune că şi-a văzut o singură dată copilul, acum două săptămâni.

În rest, copilul „a fost pitit de familia mamei” lui, după cum acuză Ştefan Stângă.

Bărbatul spune că fiul lui este crescut de bunica maternă şi nu de mamă, aşa cum ar trebui şi aşa cum a fost menţionat în hotărârea judecătorească.

De asemenea, bărbatul spune că fiul lui nu o duce deloc bine la bunică şi că i-ar fi mai bine alături de el.

Referitor la motivul divorţului, Ştefan Stângă spune că fosta lui soţie şi-a găsit un partener cu o situaţie financiară mai bună.

Pe de altă parte, Mihaela Stângă susține că este amenințată cu moartea de către fostul ei soț, care a fost violent cu ea și care ar fi avut probleme cu dependența de alcool.  

Mihaela Stângă mai spune că fostul soț i-ar fi plătit copilului alocația doar pentru 6 luni și ar trebui să îi mai plătească pentru 8 luni.

Femeia mai spune că nu i-a interzis bărbatului să își vadă copilul, dar și că i-a expirat ordinul de protecție și se teme ca fostul soț să nu îi facă vreun rău.

Ea mai are doi copii dintr-o altă căsnicie – o fiică de 21 de ani și un fiu de 24 de ani.

Detalii despre acest caz sunt disponibile în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe