Căutare Live

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, răpusă de depresia postnatală: ”După naștere, parcă înnebunisem! Refuzam să vorbesc, să mă uit în oglindă”

Divele mondene care au devenit mămici au vorbit despre cele mai sfârșietoare clipe din viețile lor și despre greutățile prin care au trecut! 

Divele mondene care au devenit mămici au vorbit despre cele mai sfârșietoare clipe din viețile lor și despre greutățile prin care au trecut!

Celebre, frumoase, dar în depresie! Patru vedete, în luptă cu boala secolului! De la despărţirea de partener, la nopţi nedormite, tristeţe, dezamăgire, plânsete, toate, amestecate cu multe gânduri negre, au pus la pământ 4 dive mondene, care au hotărât să dea cărţile pe faţă.

De la kilograme în plus şi nopţi nedormite, până la depresie şi probleme cu partenerul de viaţă, totul se poate schimba într-o clipă, după venirea pe lume a bebelușului. Au trăit-o pe pielea lor și cele 4 vedete, după ce au devenit mame. Şi recunosc, cu mâna pe inimă, că nu totul a fost roz, ba din contră! Teama de a fi judecate şi arătate cu degetul le-a oprit să spună prin ce trec, până acum!

Laurette, Giulia Anghelescu, Cristina Spătar şi Claudia Pavel au povestit coşmarul prin care au trecut după ce au devenit mămici.

Cum a fost depresia postnatală, pentru fiecare în parte, vă povestesc chiar ele!

Cutremurător! Moarte transmisă în direct, pe Facebook, în județul Olt! Doi oameni au murit în urma unui accident teribil... Șantajată după ce ar fi rămas însărcinată?! S-a sinucis eleva de 15 ani de frică? Tatăl: ”Îmi vreau copilul înapoi”...
Ultimele știri
x