Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Așii comediei, la munca de jos! Vasile Muraru şi Valentina Fătu, repetiții la teatru, cu mătura și șpaclul în mână! | VIDEO

Celebrii actori Vasile Muraru şi Valentina Fătu s-au apucat de curăţenie, în gradina de vară a Teatrului Constantin Tănase, din Herăstru.

Chiar dacă o ţară întreagă îi ştie şi îi iubeşte, iar ei sunt extrem de talentaţi, Vasile Muraru şi Valentina Fătu s-au implicat peste tot unde a fost nevoie. Iar, pentru că mai sunt doar câteva zile, până la premiera spectacolului ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ, OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!”, Vasile Muraru şi Valentina Fătu au venit la teatrul de vară, nu doar ca să admire locaţia răcoasă, ci şi ca să mai dea o mână de ajutor!

Au lăsat costumele de teatru la garderobă şi s-au înarmat cu mănuşi, mături şi vopsea! Vasile Muraru şi Valentina Fătu au muncit de dimineaţă, până seara, pe o căldură insuportabilă, doar pentru

Scandal monstru în platoul Acces Direct! Viorel Stegaru, criză de gelozie în direct, după ce Rafaelo și-a făcut apariția: "Nu-l suport!"

Cei doi mari actori ne-au arătat ce măsuri de distanţare au fost luate pentru ca spectatorii care le vor călca pragul să fie în siguranţă. Apoi au mers să aranjeze scaunele din gradina de vară a teatrului.

După ce au terminat munca, Valentina Fatu şi Vasile Muraru au mers la repetiţii, acolo unde întreaga echipă îi aştepta cu braţele deschise!

Repetiţiile au fost începute de 7 balerine frumoase şi talentate, care au dansat cu zâmbetul pe buze minute în şir. Apoi, alături de ele eu au venit asii comediei, Vasile Muraru şi Valentina Fatu. Marii actori vor deschide spectacolul de mâine, de la gradina de vară a teatrului Constantin Tănase.

Vulpița și Viorel i-au cântat lui Mihai Trăistariu. Ce spune artistul despre performanța soților Stegaru: "Trebuie să îi facă cineva o piesă de operă"

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!