Vecinii arunca pietre și le terorizează copiii! O familie din Prahova trăiește un coșmar: „Vin la geam și îi sperie”

Ar fi terorizaţi şi ameninţaţi cu bătaia! Este acuzaţia pe care o fac doi soţi, din comuna Măgurele din judeţul Prahova, care se plâng că nu mai au linişte, de mai bine de o lună. Câţiva săteni le-ar fi făcut zile negre!

Ionela și Mihai Ștefan din comuna Măgurele, din Prahova

I-ar fi urmărit, i-ar fi ameninţat cu bătaia şi ar fi aruncat cu pietre spre casa lor. Mai mult, unul dintre aceştia s-ar fi furişat în curte şi l-ar fi speriat pe unul dintre copiii celor doi soţi.

Ionela și Mihai Alexandru Ștefan au trei copii împreună. Copiii au zece ani, trei ani și două luni. Fetiţa de zece ani are handicap, iar bebeluşul de două luni are probleme cu rinichii. În prezent, Ionela este internată în spital cu bebeluşul.

citește și: Vulpița de la Acces Direct a cedat psihic! Veronica e disperată: „O să-i torn mâncarea în cap”

Omul susține că în luna februarie, într-o noapte, un bărbat a intrat în curte și i-a speriat fiica în vârstă de trei ani. Copila l-ar fi zărit pe bărbat pe geam și s-ar fi ascuns imediat sub masă. Copila era acasă doar cu bunica ei, deoarece mama era la spital, iar tatăl era la muncă la București.

Vecinii arunca pietre și le terorizează copiii! O familie din Prahova trăiește un coșmar: „Vin la geam și îi sperie”

Ionela și Mihai Ștefan din comuna Măgurele, din Prahova

Ionela și Mihai Ștefan din comuna Măgurele, din Prahova

Bunica s-a speriat când a auzit-o pe cea mică că spunea "nenea, nenea" și a chemat un vecin. Vecinul a verificat dacă este cineva în curte, însă nu a găsit pe nimeni. Se pare că fetița este traumatizată din acea noapte:

„Dacă bate cineva la ușă, fuge și se ascunde. Doarme cu frică. Uneori, se trezește și se bagă sub pătură. Alteori, tresare în somn”, este declarația bunicii copilei.

Ciudat este faptul că Mihai susține că în urmă cu o săptămână a fost ziua soției lui, iar aceasta a postat mai multe fotografii pe Facebook. La scurt timp au avut parte de scandal, deoarece mai mulți să săteni s-au strâns lângă casa lor. Într-o altă zi, oamenii au început să arunce cu pietre în casă, prorovcându-l pe bărbat la bătaie.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre acest caz.

Ultimele știri