Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vecinul acuzat că ar vrea să o omoare pe văduva de 66 de ani se apără: "Nu a bătut-o nimeni şi cu asta, basta"

Vecinii acuzați de Ana Voicilă, o văduvă de 66 de ani, din Călărași, că ar teroriza-o și că ar fi bătut-o, au reacționat și au negat toate acuzațiile.

În cadrul emisiunii ”Acces Direct”, vecinul pe care l-a acuzat femeia că a lovit-o la insistențele soției sale s-a apărat spunând că nimic din ce spune femeia nu este adevărat.

"Nu a bătut-o nimeni şi cu asta, basta", a spus el.

Aflați mai multe detalii despre acest caz, în clipul de mai sus!

Văduva de 66 de ani nu ar mai avea liniște și ar sta cu frică în propria casă. Femeia se teme că ar putea fi omorâtă în orice clipă de vecinul, care ar fi nenorocit-o în bătaie, în urmă cu doar câteva luni. Vinovată pentru toate cele întâmplate ar fi nimeni alta decât soția vecinului. Femeia ar fi geloasă și ar acuza-o pe văduvă că i-ar fi amantă soțului ei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro