Vedete din România șantajate de hackeri din Rusia și Turcia. Prin ce a trecut cântăreața Elena Ionescu: „Nu mai dorm de 3 zile”

Vedetele din România sunt în alertă. Mai multe celebrităţi de la noi susţin că o reţea mafiotă le-ar sparge conturile de socializare. Detalii incredibile au ieșit la iveală în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Elena Ionescu a dezvăluit la emisiunea „Acces Direct” cum a fost șantajată de către un hacker

Antena 1

Vedetele au povestit cum, recent, au descoperit faptul că le-au fost sparte conturile de pe diferite rețele de socializare.

Pentru a le putea recupera, starurilor li se cereau sume importante de bani, iar unele dintre ele ajungeau chiar să fie şantajate şi ameninţate de hackeri.

Vedete din România, șantajate de hackerii care le-au spart conturile de socializare

Printre celebritățile care au trecut prin această situație greu de imaginat sunt și Denisa Nechifor (fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea), modelul Iasmina Halas, celebrul make up artist Raluca Paraschiv și cântăreața Elena Ionescu (fostă solistă în trupa Mandinga).

În cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Elena Ionescu a dezvăluit faptul că în urmă cu șapte-opt luni a primit un e-mail ce conținea adresa unui link. În mesaj era comunicat faptul că artista făcuse o postare cu un conținut considerat a fi vulgar. Pentru a remedia problema și pentr a-și recupera contul, vedeta era sfătuită să acceseze linkul în decurs de 24 de ore. După ce a urmat pașii de conectare, cântăreața susține că a pierdut accesul la cont. Ulterior, un hacker ar fi contactat-o de pe un număr din Rusia, cerându-i suma de 1000 de euro.

Citește și: Elena Ionescu, cu posteriorul la vedere în culisele show-ului "Splash! Vedete la apă". Cum arată într-un costum de baie provocator

Elena Ionescu nu a cedat însă șantajului și a ales să depună o plângere la Poliție.

Întreaga poveste a afectat-o din plin pe artistă și aceasta speră ca măcar polițiștii să rezolve cazul. Vedeta a dezvăluit pentru emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 faptul că ține la contul ei și la comunitatea de fani pe care a creat-o, motiv pentru care speră din tot sufletul să își poată recupera accesul la pagină.

„Nu am rezolvat nimic, după ce am făcut toate solicitările posibile la minunatul Instagram, care refuză cu vehemență orice solicitare, să o ia în calcul măcar, să îți dea un simplu răspuns măcar în 3 zile de scris cred că toate formele și trimis toate pozele, toate buletinele. Nu suntem deloc în siguranță. Avem impresia că lăsăm niște date personale pe rețelele de socializare și ai bifă și te chinui ca într-o singură zi, după 5 ani în care construiești contul, cu contracte, cu angajamente, cineva spune OK, poți să îl spargi în 2 secunde și să nu îl mai recuperezi niciodată. Sunt tare curioasă ce se va întâmpla la Poliție. Este singura soluție care mi-a mai rămas. Omul acesta a început să mă șantajeze, scriindu-mi de pe un număr de Rusia, dar de 3-4 zile nu mai dorm”, a mărturisit Elena Ionescu.

Printr-o situație similară a trecut și designerul Maria Simion. Fiica sa în vârstă de 17 ani a accesat un link primit în lista de prieteni și astfel și-a pierdut accesul la cont. A fost ulterior contactată de pe un număr din Turcia în care i se spunea că, dacă dorește să recupereze accesul, trebuie să trimită suma de 250 de dolari sau un clip video cu ea nud.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii despre această tehnică folosită de hackeri pentru a șantaja vedetele din România.

Pe Elena Ionescu publicul o poate vedea în noul sezon „Splash! Vedete la apă”. Emisiunea va începe pe 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și
colaj de imagini cu ana si alexandru de la mireasa sezon 4
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Gabriela și Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
colaj de imagini cu adelina, alexandru si un mesaj de la o prietena a lor
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mai multe articole
Ultimele știri