Veronica, cadou fierbinte pentru Viorel, după ce s-au vindecat de COVID-19: "Sunt impresionat! Este foarte bună!"

Soţii Stegaru au ieşit, în sfârşit, din carantină. Astfel că, Veronica a putut să-i pregătească o surpriză soţului ei. Însă, pentru că Vulpița nu a putut să iasă, atunci, din casă, aceasta i-a cumpărat cadoul, zilele acestea, după ce s-a vindecat de Covid 19.

Viorel și-a petrecut pentru prima data ziua de naștere în izolare. Însă, chiar și așa, soțul Vulpiței tot s-a bucurat de cel mai ”fierbinte cadou”.

Vulpița nu a trecut cu vederea aniversarea soțului său și imediat cum a ieșit din izolare a dat fuga la magazin și s-a întors acasă cu plasele pline. Tânăra din Blăgești i-a oferit lui Viorel un cadou de care să se bucure amândoi, căci sunt foarte pofticioși, mai ales atunci când vine vorba de... pizza.

Vulpița și Viorel, mărturii din perioada când au fost infectați cu COVID-19: "Nu am avut niciun simptom"

”I-am făcut un cadou lui Viorel, pentru că a fost ziua lui. I l-am luat acum pentru că nu am putut să ies. Este un cuptor electric ca să facem pizza, că ne place mult”, a spus Veronica, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Veronica, ”surpriză fierbinte” pentru soțul său

Văzându-se cu o cutie mare în față, Viorel, curios din fire, nu a stat prea mult pe gânduri și imediat a despachetat cadoul oferit de soția sa.

”Sunt impresionat, acum să-l desfacem să vedem cum funcționează”, a spus Viorel, la ”Acces Direct”.

După ce s-au chinuit mult timp să își monteze noul cuptor, dar fără rezultat, soții Stegaru au lăsat treaba și au trecut la glume. Veronica, jucăușă din fire, a uitat de gătit și a început să îi cânte piese de dragoste soțului, dar și să se joace cu el, exact așa cum fac doi ”porumbei” la început de relație.

După joacă și zeci de minute în care au încercat să asambleze aparatul, cei doi au băgat la cuptor și prima lor pizza.

Manelist celebru, acuzat de escrocherie. Mirela a rămas fără 1.500 de euro, dar și fără lăutari la botez. Reacția lui Dan Pitic

”Am băgat pizza la cuptor. Este setat și așteptăm să își facă treaba”, a spus Viorel.

Pofticioasă din fire, Veronica a gustat prima din pizza preparată de soțul ei, iar calificativul a fost pe măsură.

”Este foarte bună”, a mai spus Vulpița, după care i-a oferit și lui Viorel o felie de pizza.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Ultimele știri