Veronica, criză uriașă de gelozie! Viorel, îmbrățișări tandre cu o femeie. Cine a tulburat liniştea soţilor Stegaru

Veronica şi Viorel sunt foc şi pară! După două săptămâni de iubire şi pace, se pare că cineva a tulburat liniştea soţilor Stegaru. Din cauza cui a pornit scandalul, dar şi ce s-a întâmplat între cei doi.

Când părea că soarele a răsărit din nou pe strada lor, Veronica a făcut o criză uriașă de gelozie!

După ce au făcut o vizită la piramida dublă din Galați, loc în care s-au bucurat de o terapie de cuplu cu boluri de cristal și duș de energii, Veronica și Viorel au decis să mai rămână puțin pentru a mai admira frumusețile locului.

Aceștia nu au fost singuri, ci alături de sexy-ghidul Corina care le-a prezentat istoria orașului.

Vulpița și Viorel, mărturii secrete în biserică. Cei doi soți vor vindecarea vieții de familie. Veronica, mesaj emoționant pentru fiica ei!

Chiar dacă la fața locului părea că Veronica nu este deloc geloasă pe cealaltă prezență feminină, lucrurile s-au schimbat complet când au ajuns la București. Astfel, Vulpița a făcut o adevărată criză!

Veronica s-a plâns de faptul că Viorel ar fi stat prea mult în compania ghidului lor. Vulpița susține că cei doi s-au îmbrățișat într-un mod care nu i-a plăcut.

"Am și eu un suflet. Nu pot să văd pe alta, uite așa. Una într-o parte și una într-o parte, dar cum o fi, ca la balamuc?", a spus Vulpița

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să afli ce s-a întâmplat între soții Stegaru!

Ultimele știri