Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Revedere în lacrimi, după patru luni! Spovedania Vulpiței în fața tatălui. Veronica, impresionată de faptul că părintele a venit să o vadă: ”Este alături de mine”

După 4 luni, tatăl Vulpiţei a venit la Bucureşti să îşi susţină sufleteşte fiica. Aşa că, dis de dimineaţă, Veronica a avut parte de o întâlnire extrem de emoţionantă cu părintele ei. O întâlnire pe care abia o aştepta!

Clipe pline de emoție pentru Vulpița, după revederea cu tatăl său! Veronica a rămas impresionată de faptul că părintele și-a lăsat toate treburile și a venit să o vadă! Bărbatul este alături de ea și o sprijină!

Chiar dacă uneori trece prin momente grele, Vulpița are un sprijin garantat: tatăl ei. Ieri, tânăra din Blăgești s-a întâlnit cu tatăl său și a trecut prin momente de-a dreptul emoționante.

În plus, Veronica a rămas impresionată de faptul că părintele și-a lăsat toate treburile și a venit să o vadă. Bărbatul este alături de ea și o susține în toate alegerile pe care le ia.

Vulpiţa şi tatăl ei, întâlnire emoţionantă! Bărbatul și-a lăsat toate treburile și a venit să o vadă și să-i dea sfaturi

”A fost și încă este alături de mine. Apreciez că a venit să mă vadă”, a zis Vulpița. Întrebată de reporterii ”Acces Direct” ce a simțit atunci când și-a văzut părintele, Vulpi, vizibil emoționantă, a spus doar atât: ”Îmbrățișare”.

Veronica a recunoscut că i-a lipsit mult îmbrățișarea tatălui. A stat de vorbă cu părintele său, care i-a dat câteva sfaturi, dorindu-și să se țină în continuare de treabă.

”Mi-a fost foarte bine și mi-a dat câteva explicații. Mi-a zis să mă țin de treabă și mă țin de treabă”, a adăugat Veronica.

În plus, fericirea a fost cu atât mai mare, căci tânăra din Blăgești a vorbit și cu mama sa.

”Am vorbit și cu mami, e foarte bine. Și frații la fel”, a mai zis Vulpița. Tatăl i-a dat încredere în ea și recunoaște că îmbrățișarea părintească primită a fost mai prețioasă decât toate cuvintele.

Viorel Stegaru, dat afară din emisiunea Acces Direct! A vrut s-o lovească pe Vulpița!

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct.

Video