Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Veronica l-a părăsit pe Viorel Stegaru și a fugit cu un bărbat însurat! Soția amantului a sunat, în direct: „Are doi copii acasă!”

Veronica a fost păcălită de noul ei amant! Vulpița i-a aruncat în față cheile de la apartament lui Viorel și l-a anunțat că pleacă la noul ei iubit. În direct, Veronica a primit o veste devastatoare!

Veronica l-a părăsit pe Viorel Stegaru și a fugit cu un bărbat însurat! Soția amantului a sunat, în direct: „Are doi copii acasă!”

Pe când toată lumea credea ca spiritele s-au calmat în familia Stegaru, scandalul a luat-o de la capăt. Vulpița s-a întors la vechile sentimente și declara cu lacrimi în ochi ca nu-l mai suporta pe Viorel.

Joi, cu doar câteva minute înainte de a intra în direct, Veronica a făcut un gest care l-a lăsat fără cuvinte pe Viorel.

Bărbatul a rămas mut de uimire când a auzit din gura Vulpiței ca, aceasta vrea să-l părăseasca deoarece are pe altcineva.

Mirela Vaida a făcut-o praf pe Vulpița, în direct. Cum a reușit Veronica să o facă să răbufnească: „Ce, o facem sfântă? Ne închinăm la ea?!”

Veronica i-a dat cheile de la apartament și pare mai hotărâtă ca niciodată să facă marele pas.

„Nu mai vreau cu tine. Eu am pe altcineva, nu te mai băga în viața mea”, i-a spus Vulpița lui Viorel, pe un ton răspicat, vizibil enervată de refuzul soțului de a-i oferi libertatea după care tânăra tânjește.

În direct, însă, adevărul a ieșit la lumină. Noul amant al Veronicăi este un bărbat din Blăgești, de peste 40 de ani, care avea acasă soție și doi copii. El ar fi amăgit-o pe Vulpiță cu promisiuni mari, legate de căsătorie.

Carmen Grebenișan are probleme de sănătate! Concurenta Asia Express este de nerecunoscut: „N-am mai avut-o niciodată”

Mai mult, Mirela Vaida a dezvăluit că soția amantului a sunat în redacție, în timpul emisiunii și a dezvăluit că i-a surprins pe cei doi vorbind la telefon, de cel puțin două săptămâni.

Video