Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Veronica l-a și înlocuit pe Viorel?! Cum s-a dat de gol Vulpița, fără să își dea seama: „Ne-am plăcut. Ești o parte din mine”

Veronica și Viorel Stegaru par a fi la un singur pas de despărțire. Cu o zi înainte de a depune actele de divorț, cum au promis că vor face, în ediția de vineri Acces Direct, Vulpița a dat de înțeles că în inima ei a apărut altcineva.

Veronica l-a și înlocuit pe Viorel?! Cum s-a dat de gol Vulpița, fără să își dea seama

După ce a fost ieratată pentru numeroase aventuri extraconjugale, se pare că Veronica este pregtită să îl lase în urmă pe Viorel, bărbatul cu care are un copil.

Tânăra din Blăgești susține că nu vrea să tolereze comportamentul lui Viorel, pe care recunoaște că nu l-a iubit niciodată, alegând să se căsătorească cu el visând la o viață mai bună. În cele din urmă, dorința i-a fost îndeplinită: de patru luni, s-au mutat în București, au scos melodii de succes și se bucură de o popularitate uriașă.

Doar că, acum, Veronica vrea să înceapă un nou capitol. După ce s-a zvonit că ar avea o pasiune pentru Rafaelo, partenerul ei de scenă, ipoteza unui nou bărbat în viața Vulpiței devine din ce în mai plauzibilă.

Citește și:

Mihai Bendeac, simptome cumplite de coronavirus: „Dureri extrem de puternice! Am slăbit trei kilograme în 48 de ore”

În urmă cu câteva ore, Vulpița a publicat un nou videoclip pe o rețea socială, un colaj foto. Melodia aleasă transmite un mesaj interesant! Este Veronica Stegaru îndrăgostită de altcineva?

„Când ne-am cunoscut, amândoi ne-am plăcut. Acum, ești o parte din mine. Mi-ai cucerit sufletul”

@veronica_vulpita_oficial

Va pup ##accesdirect ##veronicavulpita ##vulpita ##viorel ##radurotaru ##foryou ##viral ##antena1 ##veronica

♬ sunet original - nicoletageorgiana9925

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Citește și:

Scene șocante între soții Stegaru! A apărut filmarea pe care Viorel o vrea ștearsă! Ce a putut să-i facă Vulpiței - VIDEO

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube

Video