Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

O vedetă din lumea mondenă ar fi fost implicată într-un accident mortal? O tânără văduvă, gravidă, îşi plange jumătatea în vârstă de doar 26 de ani!

Lumea mondenă stă pe un butoi de pulbere, după ce o vedetă ar fi fost implicată într-un accident mortal, acuză familia îndoliată. O tragedie care a lăsat un copil fără tată şi o tânără văduvă, însărcinată în 8 luni, fără soţ.

Vestea care a șocat lumea mondenă este că Veronica, soția lui Constantin Măgureanu ar fi provocat un accident rutier în urma căruia un bărbat de 46 de ani a murit, soțul unei femei însărcinate! Care au fost ultimele cuvintele ale bărbatului mort!

Se pare că înainte să fie produs accidentului, acesta a vorbit la telefon cu mama sa pe care a anunțat-o la un moment dat că închide apelul pentru că din față vine o mașină cu viteză foarte mare. Imediat acesta a fost spulberat de autoturism și a decedat pe loc.

Margherita din Clejani a plecat din casa părintească. Vedeta s-a mutat în centrul Capitalei, într-o locuință de lux

”I-a zis că vine un tractor și vine o mașină cu viteză foarte mare. A fost târât 90 de metri pe carosabil și i-au omorât vreo 13-15 oi”, a spus fratele acestuia!

Iubita victimei a mărturisit că va cere daune în acest sens, mai ales că acum a rămas văduva și îi va crește greu pe cei mici.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro