Live acumObservator 19
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița orientală, cu mișcări demențiale! Învăluită în mister și feminitate, Veronica a făcut SHOW în platoul Acces Direct! Cum a reacționat Viorel

Veronica s-a lăsat purtată de val, pe ritmuri orientale. Dansatoarea Leila a fost cea care a ajutat-o să se detaşeze complet şi să uite de toate grijile.

Dacă ieri Vulpiţa era foarte necăjită, azi, tânăra de 21 de ani a fost toată numai un zâmbet! Încâ de la primele ore ale dimineţii, când a mers în studiorile Antena Stars, pentru o lecţie de belly dance. Dar până să înceapă dansul, Vulpiţa a trecut pe la cabina de machiaj. Doar e deja vedetă şi trebuie să arate impacabil, mereu.

Miracol în familia Stegaru! Vulpiţa şi Viorel au pus scandalurile casnice pe pauză şi şi-au unit forţele, la studio!

Aranjată şi încrezătoare! Aşa a păşit Vulpiţa în lumina reflectoarelor, acolo unde o aştepta celebra dansatoare Leila!

I-a plăcut atât de mult, încât şi-a mai dorit o lecţie de belly dance. O lecţie care a reuşit s-o facă pe Vulpiţa să uite de toate probleme!

Atentă la fiecare mişcare a dansatoarei, Vulpiţa a ascultat toate indicaţiile pe care le-a primit de la ea. Astfel, Vero a învăţat cum să-şi mişte mâinile, pentru acest tip de dans.

Nou HIT! Rafaelo, la palat! Vulpiţa şi Viorel, în sat! Imagini în premieră de la filmările pentru videoclipul soților Stegaru

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro