Vulpița orientală, cu mișcări demențiale! Învăluită în mister și feminitate, Veronica a făcut SHOW în platoul Acces Direct! Cum a reacționat Viorel

Veronica s-a lăsat purtată de val, pe ritmuri orientale. Dansatoarea Leila a fost cea care a ajutat-o să se detaşeze complet şi să uite de toate grijile.

Dacă ieri Vulpiţa era foarte necăjită, azi, tânăra de 21 de ani a fost toată numai un zâmbet! Încâ de la primele ore ale dimineţii, când a mers în studiorile Antena Stars, pentru o lecţie de belly dance. Dar până să înceapă dansul, Vulpiţa a trecut pe la cabina de machiaj. Doar e deja vedetă şi trebuie să arate impacabil, mereu.

Miracol în familia Stegaru! Vulpiţa şi Viorel au pus scandalurile casnice pe pauză şi şi-au unit forţele, la studio!

Aranjată şi încrezătoare! Aşa a păşit Vulpiţa în lumina reflectoarelor, acolo unde o aştepta celebra dansatoare Leila!

I-a plăcut atât de mult, încât şi-a mai dorit o lecţie de belly dance. O lecţie care a reuşit s-o facă pe Vulpiţa să uite de toate probleme!

Atentă la fiecare mişcare a dansatoarei, Vulpiţa a ascultat toate indicaţiile pe care le-a primit de la ea. Astfel, Vero a învăţat cum să-şi mişte mâinile, pentru acest tip de dans.

Nou HIT! Rafaelo, la palat! Vulpiţa şi Viorel, în sat! Imagini în premieră de la filmările pentru videoclipul soților Stegaru

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!

Ultimele știri