Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Viaţă de coşmar pentru o divă de la Insula Iubirii! Diana Constantin a fost abandonată în orfelinat: "Mama a fost obligată să mă lase la casa de copii"

Este cunoscută drept o persoană excentrică, foarte controversată şi mereu cu zâmbetul pe buze! Însă în spatele fetei rebele şi plină de tatuaje, de la Insula Iubirii, se ascunde o adevărată dramă. A fost abandonată la orfelinat, la o vârstă foarte fragedă şi a fost înfiată de o familie care a încercat să îi ofere totul. Dar acum, tatăl adoptiv nu mai vrea să o vadă! Iar necazurile Dianei, de la Insula iubirii, nu se opresc aici.

Diana Constantin, la "Acces Direct"

Captură video

Diana de la Insula Iubirii este o tânără plină de viaţă şi lasă mereu impresia că fericirea este cea care o caracterizează la tot pasul. Puţini sunt, însă, cei care ştiu drama prin care a trecut aceasta la naştere.

Diana Constantin a fost invitată la Acces Direct unde și-a spus drama

Diana a povestit lucruri neştiute despre viaţa ei. A fost abandonată la naştere, după ce mama ei a fost obligată să o lase la o casă de copii. În plus, pentru că avea doar 15 ani când a adus-o pe lume, mama Dianei nu a avut posibilitatea să o crească, astfel că tânăra de 23 de ani a fost adoptată chiar de mătuşa ei, sora mamei sale.

A avut norocul să fie adoptată de o familie iubitoare

Diana a crescut într-o familie iubitoare, care i-a oferit tot ce a avut mai bun. Abia la vârsta de 13 ani, Diana a aflat de la vecini că părinţii care au crescut-o nu sunt cei care i-au dat viaţă. Şocul a fost mare, însă Diana a trecut peste, iar astăzi se bucură de o relaţie excelentă atât cu mama biologică, cât şi cu cea care a crescut-o. Cu tatăl său, însă, nu are cele mai bune relaţii, asta pentru că acesta a divorţat de soţie, a plecat de acasă şi nu a mai ţinut legătura cu ea.

"Mama mea a fost mai mult obligată să mă lase la casa de copii. Pe tata l-am cunoscut acum doi ani. El nu ştia nimic despre mine. Bunica mea a zis că dacă eram băiat mă lua să mă crească, dacă sunt fată nu. Eu am rămas la centru de plasament când aveam patru luni. Apoi, mătuşa mea, sora mamei mele, m-a adoptat de la un an jumătate. Am crescut într-o familie în care am fost iubită şi am aflat târziu că sunt adoptată. Nu am vrut să accept lucrul acesta şi nu am fost curioasă. Eu ţin legătura cu amândouă, sunt cele mai bune prietene ale mele", a spus Diana Constantin.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!