Live acumMireasa
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vindecătorul Marin Giurea dezvăluie laboratorul în care face ceaiurile sale minune

Inspecţie în laboratorul lui Marin Giurea, omul care spune că vindecă boli incurabile cu ajutorul ceaiurilor! Olteanul care susţine că a descoperit că poate trata anumite boli, cu plante culese chiar de el, face senzație în rândul celor care cred în puterea acestor ceaiuri!

Inspecţie în laboratorul lui Marin Giurea, omul care spune că vindecă boli incurabile cu ajutorul ceaiurilor! Olteanul care susţine că a descoperit că poate trata anumite boli, cu plante culese chiar de el, face senzație în rândul celor care cred în puterea acestor ceaiuri!

Prins ca într-o menghină, între oamenii care nu cred o iotă din vorbele lui şi cei care văd în Nea Mărin salvea lor, inginerul din Olt face a făcut astăzi o demonstrație în direct, arătând ce conțin ceaiurile pe care le prepară pentru bolnavi.

Pe de altă parte sunt cei care nici nu vor să audă de astfel de leacuri şi care respectă cu stricteţe cuvântul medicilor. Marin Giurea a împărţit România în două, iar detaliile care sunt de-a dreptul incredibile.

MAI MULTE DESPRE MARIN GIUREA

S-a luptat ani la rândul cu boala, iar când medicii nu i-ar mai fi dat şanse la viaţă, bărbatul nu a abandonat lupta, ci a căutat o altă cale de salvare. Şi a găsit-o, susţine el, în plante.

După ce s-ar fi vindecat cu ajutorul tratamentului naturist, a decis să îi ajute şi pe alţii care suferă de boli asemănătoare. Marin Giurea susține că a reuşit să vindece cu ajutorul plantelor, sute de oameni.

Şi mai mult decât atât, spune el, ceaiurile sale ar fi depăşit graniţele ţării.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro