Vindecătorul Marin Giurea dezvăluie laboratorul în care face ceaiurile sale minune

Inspecţie în laboratorul lui Marin Giurea, omul care spune că vindecă boli incurabile cu ajutorul ceaiurilor! Olteanul care susţine că a descoperit că poate trata anumite boli, cu plante culese chiar de el, face senzație în rândul celor care cred în puterea acestor ceaiuri!

Inspecţie în laboratorul lui Marin Giurea, omul care spune că vindecă boli incurabile cu ajutorul ceaiurilor! Olteanul care susţine că a descoperit că poate trata anumite boli, cu plante culese chiar de el, face senzație în rândul celor care cred în puterea acestor ceaiuri!

Prins ca într-o menghină, între oamenii care nu cred o iotă din vorbele lui şi cei care văd în Nea Mărin salvea lor, inginerul din Olt face a făcut astăzi o demonstrație în direct, arătând ce conțin ceaiurile pe care le prepară pentru bolnavi.

Pe de altă parte sunt cei care nici nu vor să audă de astfel de leacuri şi care respectă cu stricteţe cuvântul medicilor. Marin Giurea a împărţit România în două, iar detaliile care sunt de-a dreptul incredibile.

MAI MULTE DESPRE MARIN GIUREA

S-a luptat ani la rândul cu boala, iar când medicii nu i-ar mai fi dat şanse la viaţă, bărbatul nu a abandonat lupta, ci a căutat o altă cale de salvare. Şi a găsit-o, susţine el, în plante.

După ce s-ar fi vindecat cu ajutorul tratamentului naturist, a decis să îi ajute şi pe alţii care suferă de boli asemănătoare. Marin Giurea susține că a reuşit să vindece cu ajutorul plantelor, sute de oameni.

Şi mai mult decât atât, spune el, ceaiurile sale ar fi depăşit graniţele ţării.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri