Căutare Live

Nu credeai s-o vezi și pe asta! Ce e în stare să facă Viorel, pentru a o readuce pe Vulpița înapoi în brațele lui! |VIDEO

Viorel depune eforturi necontenite, ca s-o aducă înapoi pe Veronica în braţele lui. Ce a fost în stare să facă soțul Vulpiței, te va lăsa mut de uimire.

Viorel depune eforturi necontenite, ca s-o aducă înapoi pe Veronica în braţele lui. Ne amintim că, după plecarea soţiei, Viorel a apelat, prima dată, la celebrul parapsiholog al vedetelor, ca să-l ajute s-o întoarcă pe Vulpiţa acasă. Acum însă, Viorel îi dă soţiei o ultimă şansă să se întoarcă. Un ultim strigăt al unui soţ disperat, care nu-şi mai găseşte liniştea de când partenera lui de viaţă a plecat.

Vulpița a ajuns la Blăgești! Ce intenționează Veronica să facă de acum înainte! | Video

Bărbatul din Blăgești recurge la absolut orice poenyru a o aduce înapoi pe tânăra lui soție, care a ales să părășească Bucureștiul, dar si viața publică, în schimbul linistii din satul natal.

Se pare că orice lucru din apartamentul din capitală în care au locuit cei doi soț, îi amintește lui Viorel de prezența Veronicăi. Barbatul pare un romantic inxcurabi, in ciuda imaginii de bărbat dur, pe care o afișa în platoul emisiunii, de-a lungul celor șase luni de când vața familie Stegaru, nu mai ascunde niciun sectret fața de ochii întregii lumi.

Vulpița, declarație șoc! "Am pe altcineva. Vreau să divorțez" | VIDEO

Viorel, un romantic incurabil

Trandafirii roșii, nu au lipsit din peisajul plin de romantism, de care Viorel Stegaru, se pare ca este capabil, iar suferința lui este vizibilă pe chipul lui. De altfel, Viorel declară în gura mare câ își dorește ca Veronica să se întoarca, din nou, în brațele lui.

Ce a fost în stare să facă soțul Vulpiței, pentru a o recucerii, vedeți, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct!

Soțul Vulpiței, prima oră de șofat! Viorel a fost fermecat de frumoasa instructoare | Video... Soțul Vulpiței, dans la înălțime! Cum se mișcă Viorel pe ritmuri balcanice! | Video...
Ultimele știri