Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Viorel, dezvăluiri incendiare din dormitorul conjugal! Ce a recunoscut despre Vulpița

O nouă zi, o nouă încercare de recucerire a soţiei! Viorel Stegaru din Blăgești pare mai hotărât ca niciodată s-o determine pe Vulpița Veronica să mai dea o şansă căsniciei lor!

Alina Petre, consultant de dezvoltare personală, a discutat cu Viorel Stegaru de la emisiunea Acces Direct despre problemele din căsnicia sa cu Vulpița Veronica.

VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU, CEARTĂ LA ACCES DIRECT

Cei doi au încercat să identifice cauzele certurilor și să vadă ce trebuie să facă pentru a-și recuceri soția! Și uite așa, Viorel a ajuns să dezvăluie detalii intime din dormitorul conjugal, atunci când consilierul i-a adresat tot felul de întrebări:

„Viața voastră intima este bună, vă simțiți bine împreună? Este o relație normală? Partea asta este echilibrată, da? Pentru că este importantă într-o relație. Face parte din nevoile alea de bază și stau la baza consolidării relației noastre și această relație de intimitate trebuie să se bazeze pe afectivitate, nu pe un instinct animalic. Există afectivitate?”, l-a întrebat consilierul pe Viorel.

Acesta a fost și momentul în care nu doar că am aflat secrete din intimitatea celor doi, dar am și văzut cum a reacționat Vulpița Veronica atunci când Viorel Stegaru, soțul său, i-a adus micul dejun la pat!

citește și: El este cel mai mare fan al Vulpiței! Bărbatul a călătorit sute de kilometri ca s-o vadă: „Nu am găsit tren, așa că am mers la ocazie”

Invitați la emisiunea Acces Direct, cei doi au început din nou să își arunce cuvinte acide și reproșuri. Vulpița i-a surprins din nou pe toți cu atitudinea sa extrem de vehementă în ceea ce privește despărțirea de Viorel Stegaru!

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

citește și: Vulpița Veronica a primit un colet misterios de zece kilograme! A plâns când a văzut ce conține: „Nu mă așteptam”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube

Video