Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Viorel, foc și pară! Acuzații fără precedent! Bărbatul a sărit la gâtul Vulpiței! |Video

Faptul că Vulpița a primit un loc de muncă l-a scos din minți pe Viorel. El i-a repetat în nenumărate rânduri că nu este de acord ca ea să lucreze cât timp îi poarta numele.

Faptul că Vulpiţa a primit un loc de muncă se pare că l-a scos din minţi pe Viorel! Atât de tare încât ieri, în timpul pauzei de publicitate, dar şi după ce emisiunea s-a terminat, acesta i-a tot repetat soţiei sale că nu vrea ca ea să muncească, atât timp cât Veronica încă poartă numele lui de familie.

E sărmană în Blăgești, dar divă la București! Vulpița, Viorel si Rafa, un trio de succes! Cei trei se plimbă între televiziuni și fac senzație pe unde trec! VIDEO

"Până nu divorțează nu are ce să caute la muncă. Eu am spus clar și asta-i regulă la mine."

Ce s-a întâmplat cu adevărat între Vulpița și Rafaelo

Invitați, miercuri seara, la Antena Stars, cei trei păreau mai fericiți ca niciodată. Trioul Rafa-Vero-Vio au dat interviuri și s-au comportat ca niște vedete veritabile, până la un moment când lui Viorel i-a sărit țandăra.

Scandalul ar fi pornit de la reacția Vulpiței care l-ar fi scos pe Vio din camera de protocol, unde ea voia să se schimbe. Problema a fost că în timp ce el era dat afară, Rafa era de față, prezent în camera de protocol, alături de cei doi soți, iar Veronica, se pare ca nu era deranjată de prezența lui, decât de a lui Viorel.

Secretele lui Viorel, date în vileag de terapeut! Ce ascunde soțul Vulpiței! |Video

Viorel susține că între șoția lui și Rafaelo e mai mult decât o relație profesională. El acuză ca cei doi s-ar fi sărutat.

„Aseară în camera de protocol, ea stătea cu capul pe umărul lui Rafaelo.”

Cearta cu Vulpița a continuat și după emisiune.

Rafaelo, prietenul celor doi a încercat să-i împace pe soții Stegaru, dar se pare ca e în zadar.

Urmăriți clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct!

Video