Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Rugăciuni, lumânări și tămâie! Viorel, încercare disperată s-o readucă pe Vulpiţa, în braţele lui: "Veronica, întoarce-te!"

Vizită de urgenţă în casa Stegarilor. Celebrul parapsiholog Florentina Daniela Ion a mers acasă la Viorel ca să-l ajute s-o întoarcă pe Veronica, încă soţia sa, acasă, la București.

Viorel vrea că soția sa se revină în București! Acesta face sacrifii pentru reîntoarcerea sa și a început să mute mobila din casă!

Veronica a plecat la Blăgești, dar Viorel nu poate sta fără așa. Soțul Vulpiței a apelat la un parapsiholog care să-l ajute pentru reîntoarcea sa! A început direct să mute mobile din casă!

Acuzaţii şocante! La doar 15 ani, un tânăr a căzut în mrejele unei femei care ar fi putut să-i fie mamă! Părinţii băiatului sunt disperaţi!

Viorel a început să mute mobila din casă! Sacrificii pentru reîntoarcerea Vulpiței!

Au trecut doar câteva zile de când Viorel și Vulpița nu s-au mai văzut, asta pentru că Veronica a decis să plece din București în localitatea natală pentru totdeauna. Deși și-au aruncat cuvinte grele și și-au spus că nu vor să se mai vadă niciodată, iată că soțul Veronicăi încearcă să o aducă înapoi la Capitală.

Acesta a apelat la un parapsiholog care să-l ajute pentru eliminarea energiilor negative din apartamentul în care locuia cu Vulpița, iar asta s-a și întâmplat. Pentru început, cunoscutul parapsiholog Florentina Daniela Ion l-a sfătuit pe soțul Veronicăi să mute anumite obiecte din casă și să aranjeze cu totul în alt mod față de cum erau știute.

Imediat aceștia s-au așezat la masă, au pregatit mai multe lumânări aprinse, icoane și au început să se roage împreună. Parapsihologul l-a îndrumat pe Viorel astfel încât să spună o rugăciune pentru reîntoarcerea Vulpiței.

Vila orientală a prințesei Sara Jessica! Opulenţa face legea în locuința ei

”Părinte Arsenie Boca. Dacă plecarea Veronicăi Stegaru este de la păcatele mele sau a celor din familia, milostivește-ne, iartă-ne de păcate și vindecă-ne”, a fost doar una dintre rugăciunile pe care Viorel le-a spus!

Acesta a mai fost sfătuit să țină post în mai multe zile din cursul săptămânii, astfel încât soția sa să se reintoarcă acasă.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro