Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Viorel, pus la muncă! Soțul Vulpiței a dat coasa pe mașina de tuns iarba! | Video

Viorel a fost pus la muncă. Batrbatul din Blăgești s-a modernizat. A dat coasa pe masina de tuns iarba. Cum s-a descurcat soțul Vulpiței la munca de la țară.

Dacă am văzut ce activităţi, de weekend, a avut Vulpiţa şi cum s-a descurcat la treburi, iată că a venit momentul să-l vedem şi pe Viorel, în acţiune.

Provocare nouă pentru Vulpiță! Cum s-a descurcat Veronica Stegaru la testul de la salon! | Video

Soțul Vulpiței a fost pus la tuns iarba, și nu cu coasa, ci cu masina de tuns. Viorel s-a străduit, însa, se pare ca l-a dezamăgit pe proprietarul pensiunii, care spune ca i-ar da o nota de opt cu indulgență.

Chiar dacă nu s-a prea descurcat cu mașina de tuns, Viorel susține ca s-a străduit cât a putut.

Viorel pus la muncile gospodărești

Proprietarul pensiunii i-a arătat lui Viorel toate cotloanele gospodăriei, iar la porumbei, barbatul spune ca Viorel s-a descurcat foarte bine.

Soțul Vulpiței a fost supus și altor munci din gospodăria oamenilor, iar la final au încins un grătar de zile mari, unde l-a cam luat somnul pe barbatul din Blăgești.

Vulpița și Viorel, la munte! Soții Stegaru au fost puși la muncă! | Video

Și cum treaba a mers strună, se pare ca si relatia celor doi soți este așezată pe un făgaș normal. Cei doi se înțeleg de minune și colaborează la muncile gospodărești, iar rezultatele se văd.

Cum și-au petrecut sfârșitul de săptamână soții Stegaru din Blăgești, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.