Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vulpiţa şi Viorel, la secţia de poliţie! Ce i-a adus pe soţii Stegaru în faţa oamenilor în uniformă?

Soții Stegaru au ajuns la poliție pentru un nou început. Deși mulți ar zice că povestea soților din Blăgești a ajuns la final, ei bine, nici vorbă de așa ceva.

Dis de dimineaţă, soţii Stegaru au mers la secţia de poliţie. Prima care s-a prezentat acolo a fost Vulpiţa.

Îmbrăcată lejer, de vară, şi echipată corespunzător, cu nasul şi gura acoperite cu mască, Veronica n-a zăbovit prea mult timp în secţia de poliţie. Iar, când a ieşit de acolo, ne-a povestit tot ce s-a întâmplat, dincolo de uşile închise!

Bomba zilei! Veronica se iubește cu un alt bărbat. Tânără din Blăgești s-a răzbunat pe soțul ei: "E de aici din București"

Viorel și Veronica au ajuns la poliție

Atât Vulpița, cât și Viorel s-au hotărât să dea de permis, motiv pentru care au ajuns la poliție pentru a-și scoate cazierul. Cu zâmbetul pe buze, nerăbdători și cu multă voință, așa s-au prezentat cei doi în fața oamenilor legii.

Lucrurile au decurs rapid, căci soții Stagaru și-au obținut imediat cazierele, fiind curate ca lacrima.

”Am venit să dau de permis, să scot cazierul. Scrie că nu am făcut nicio infracțiune, totul a mers foarte repede”, a spus Veronica Stegaru la ieșirea din secție.

Cosmina Adam este noua asistentă a emisiunii ”Acces Direct”. Mirela Vaida a făcut anunțul în direct

Ulterior și Viorel a ieșit din aceeași secție la fel de bucuros.

”Mi-am scos cazierul pentru școala de șoferi. Am totul pregătit. Cazierul meu este gol pentru că nu am făcut nimic”, a spus și Viorel.

Pentru mai mule detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acaces Direct!

Video