Lovitură cruntă pentru Viorel! Vulpița, surprinsă în ipostaze intime cu un alt bărbat: "Ce făceați voi acolo?"

Când toată lumea credea că lucrurile între Vulpița și soțul său s-au mai liniștit, iar cei doi formează acum o familie normală, iată că situația a fost din nou dată peste cap. Tânăra din Blăgești a ajuns în atenția tuturor, după ce un bărbat ar fi făcut publice imagini interzise minorilor în care apare și ea.

Înainte ca emisiunea ”Acces Direct” să intre în vacanță, cineva a sunat la redacția emisiunii și a declarat că are un filmuleț interzis minorilor cu Vulpița, care acum ar putea să-l înfurie foarte rău pe Viorel.

Imaginile se pare că nu sunt deloc demne de laudă, ba chiar, i-ar putea dăuna imaginii tinerei din Blăgești, mai ales în ochii socrilor, care oricum nu o prea plac.

Veronica, cadou fierbinte pentru Viorel, după ce s-au vindecat de COVID-19: "Sunt impresionat! Este foarte bună!"

Deși, Veronica a mărturisit că nu a făcut absolut nimic rău de când i-a promis soțului că se va schimba, la vederea imaginilor interzise minorilor, în care Vulpița se pare că apare în compania unui bărbat, Viorel a avut o reacție extrem de dură.

Lovitură cruntă pentru Viorel

”Tu mai ai multe filmulețe de astea. Dacă eu te-am întrebat aici, în platou, dacă mai ai de gând să faci de astea, ce ai zis tu? Cine e băiatul acela, că eu nu-l cunosc. Acolo se aude glasul tău”, a spus Viorel în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Ulterior, Viorel Stegaru a amenințat-o pe Vulpița cu despărțire, fiindcă el nu mai poate trece cu vedere și alte greșeli, mai ales că, spune el, a rugat-o mereu să îi spună totul, pentru a nu mai fi pus în astfel de ipostaze.

Vulpița și Viorel, mărturii din perioada când au fost infectați cu COVID-19: "Nu am avut niciun simptom"

”Și părinții tăi să audă că eu plec, cred că au văzut și ei. Sunt filmulețe care vin acum la redacție de care eu nu știu, să vedeți câte o să mai apară, o să iasă realitatea la suprafață”, a mai menționat Viorel.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Ultimele știri