Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Anunț șoc! Viorel Stegaru o părăsește definitiv pe Vulpița: "Mă gândesc să-mi refac viața cu altcineva"

Rastunare de situație în familia Stegaru. Dacă până acum Viorel Stegaru a ținut cu dinții de iubirea soției, aseară, acesta a aruncat bomba.

Anunț șoc! Viorel Stegaru o părăsește definitiv pe Vulpița: "Mă gândesc să-mi refac viața cu altcineva"

Ieri, după emisiune, soții Stegaru au stat față în față, însă doar pentru câteva clipe, pentru că Vulpița era foarte nervoasă.

Vulpița a ieșit val-vârtej pe ușă și l-a lăsat pe Viorel să-și continue confesiunea.

Vulpița își vede visul îndeplinit? Soții Stegaru își aduc fetița la București. Cuplul din Blăgești a dat vestea cea mare în direct | VIDEO

"Pe taică-său îl felicit! Are dreptate ce zice, că e o mincinoasă. Are mare dreptate! Iar mamă-sa vorbește tot numai prostii și o influențează exact mamă-sa. Mi-a zis unchi-său că a auzit niște discuții extraordinar de mari, că de asta a luat-o și pe sora ei aici, ca să vină să se plângă, nu știu ce prostii, ca să-i ajute Accesul să le dea o casă Asta le este toată șmecheria!", a mărturisit Viorel.

Viorel a făcut un anunț șocant la care nu mulți s-ar fi așteptat. Cum Vulpița nu mai locuiește cu el, Vulpoiul ajuns vedetă în Capitală este hotărât să-și refacă viața cu o altă persoană.

"Mă gândesc să-mi refac viața cu altcineva. Am văzut-o pe Facebook. Știu cum o cheamă, știu tot!", a spus Viorel.

Mirela Vaida și-a prezentat diploma de BAC, în direct, la Acces Direct! Ce note a luat frumoasa pezentatoare | Video

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro