Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vulpoiul s-a emancipat! Viorel Stegaru s-a transformat în livrator INTERNAŢIONAL! Soțul Vulpiței s-a luat la trântă cu limba ENGLEZĂ | Video

Viorel Stegaru a avut parte de provocarea vieţii sale, a făcut echipă de livrare cu Malek, un tânăr originar din Tunisia.

Viorel Stegaru a avut parte de provocarea vieţii sale, în acest weekend, la locul de muncă. Dacă până acum, l-aţi văzut când livra mâncare pe trotinetă şi pe bicicletă, dar mereu vorbind româneşte, de data asta, Viorel de la Blăgeşti a făcut echipă de livrare cu Malek, un tânăr originar din Tunisia.

Iuliana Beregoi, artista cu staff de Hollywood! Fata-fenomen din Republica Moldova este idolul a sute de mii de copii | Video

Şi pentru că în Bucureşti sunt şi foarte mulţi străini, soţul Vulpiţei a luat lecţii de la cel mai în vogă livrator din Bucureşti care l-a învăţat nu doar câteva cuvinte în limba engleză, ci şi cum să câştige bani din această meserie.

Înainte să urce în maşină cu el, simpaticul tunisian i-a mai dat câteva sfaturi lui Viorel. În limba engleză, evident.

"Trebuie să ne grăbim, dar să avem grijă pentru că timpul este cel mai important şi ştii, trebuie să zâmbeşti când vorbeşti cu clientul şi trebuie să fii politicos, bine? Cel mai important lucru în munca noastră este timpul, bine?", a spus Malek.

Fiecare, pe limba lui! Vio și Malek - discuții la job

În drum spre livrarea comenzii, cei doi angajaţi au încercat să se cunoască. Fiecare, pe limba lui.

Viorel: "De când esti in Romania?"

Malek: "Trebuie să ne grăbim."

Viorel: "Esti de vreun an de zile in Romania?"

Malek: "Ştefan bine, bine, ce întrebare."

Viorel: "Nu ştii de câţi ani eşti în România?"

Malek: "A, da, nu, trebuie să ne grăbim, trebuie să fim la timp, vezi ceasul, trebuie să fim acolo la şi 17 minute, dar trebuie să avem grijă."

Viorel: "Dar scoala ai facut-o in Romania?"

Malek: "A, puţin!"

Familie atacată și bătută în propria casă! Motivul atacului: gardul locuinței

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!