Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpoiul s-a emancipat! Viorel Stegaru s-a transformat în livrator INTERNAŢIONAL! Soțul Vulpiței s-a luat la trântă cu limba ENGLEZĂ | Video

Viorel Stegaru a avut parte de provocarea vieţii sale, a făcut echipă de livrare cu Malek, un tânăr originar din Tunisia.

Viorel Stegaru a avut parte de provocarea vieţii sale, în acest weekend, la locul de muncă. Dacă până acum, l-aţi văzut când livra mâncare pe trotinetă şi pe bicicletă, dar mereu vorbind româneşte, de data asta, Viorel de la Blăgeşti a făcut echipă de livrare cu Malek, un tânăr originar din Tunisia.

Iuliana Beregoi, artista cu staff de Hollywood! Fata-fenomen din Republica Moldova este idolul a sute de mii de copii | Video

Şi pentru că în Bucureşti sunt şi foarte mulţi străini, soţul Vulpiţei a luat lecţii de la cel mai în vogă livrator din Bucureşti care l-a învăţat nu doar câteva cuvinte în limba engleză, ci şi cum să câştige bani din această meserie.

Înainte să urce în maşină cu el, simpaticul tunisian i-a mai dat câteva sfaturi lui Viorel. În limba engleză, evident.

"Trebuie să ne grăbim, dar să avem grijă pentru că timpul este cel mai important şi ştii, trebuie să zâmbeşti când vorbeşti cu clientul şi trebuie să fii politicos, bine? Cel mai important lucru în munca noastră este timpul, bine?", a spus Malek.

Fiecare, pe limba lui! Vio și Malek - discuții la job

În drum spre livrarea comenzii, cei doi angajaţi au încercat să se cunoască. Fiecare, pe limba lui.

Viorel: "De când esti in Romania?"

Malek: "Trebuie să ne grăbim."

Viorel: "Esti de vreun an de zile in Romania?"

Malek: "Ştefan bine, bine, ce întrebare."

Viorel: "Nu ştii de câţi ani eşti în România?"

Malek: "A, da, nu, trebuie să ne grăbim, trebuie să fim la timp, vezi ceasul, trebuie să fim acolo la şi 17 minute, dar trebuie să avem grijă."

Viorel: "Dar scoala ai facut-o in Romania?"

Malek: "A, puţin!"

Familie atacată și bătută în propria casă! Motivul atacului: gardul locuinței

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro