Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Viorel Stegaru, trimis la muncile câmpului! Cum se descurcă la prășit, bărbatul din Blăgești! "M-am lămurit, Viorele, nu ești bun de nimic"

Viorel Stegaru a fost trimis la muncile câmpului. De la hrănit animalele din ogradă, la dat cu coasa sau cu sapa, pe toate le-a încercat bărbatul din Blăgești. Cum s-a descurcat cu munca la țară!

Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, a fost să-i de o mână de ajutor Lilianei Moise.

Vulpița își vede visul îndeplinit? Soții Stegaru își aduc fetița la București. Cuplul din Blăgești a dat vestea cea mare în direct | VIDEO

Viorel a muncit din greu la moșia artistei. De la dat cu coasa, la hrănit animalele sau prășitul porumbului, pe toate le-e încercat Viorel de la Blăgești, dar se pare ca LIliana nu a fost prea mulțumită de prestația bărbatului.

"M-am lămurit, Viorele, nu ești bun de nimic."

La cosit s-a mai pricepul, dar la prășit, LIliana susține ca Viorel nu se pricepe deloc.

Viorel Stegaru, anunț șoc: "Mă gândesc să-mi refac viața cu altcineva"

Se pare că pe Viorel nu-l prea atrage munca de la țara, mai mult îi place muzica și dansul. Așa că, a dat muzica la maximum, pentru a-i face o surpiza Lilianei, apoi s-a apucat de dansat în solarul cu roșii.

Cum a muncit, dar si cum s-a distrat Viorel la muncile câmpului, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.