Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Viorel Stegaru şi sosia Irinei Loghin, show demenţial la fereastră! |Video

Viorel Stegaru și sosia Irinei Loghin au făcut un show de zile mari la fereastra apartamentului. În fața blocului, spectatorii s-au oprit să ia parte la spectacol.

Viorel Steagaru a lăsat totul deoparte și a făcut show incendiar de la fereastră, alături de artista Ana Ciulpan, cunosciuta și ca sosia Irinei Loghin.

Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto

Înainte de a se apuca de cântat, Viorel a fost pus la vocalize. Doar ca, soțul Vulpiței nu s-a descurcat cu vocalizele astfel ca a trecut la coada de mătură cu care Viorel a făcut exerciții, iar apoi au trecut la geam și și-au încântat vecinii cu vocile lor.

Viorel Stegaru, spectacol de la fereastră

Muzica a răsunat de la geamul lor, unde avea loc concertul cu spectatorii care priveau de jos din fața blocului, care s-au declarat îńcântați de concertul de la geam, oferit de Viorel și de artista Ana Ciulpan, sosia Irinei Loghin.

Vulpița, probleme de sănătate! Viorel este extrem de îngrijorat! Cu ce afecțiune se confruntă Veronica Stegaru

Întregul spectacol a avut loc înainte ca Viorel si Vulpița să fie confirmați cu Covid-19.

Urmăriți spectacolul de la geamul apartamentului Anei Ciulpan, în care Viorel a fost atracția vecinilor, care urmareau spectacolul de la fereastră.

Clic pe clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro