Căutare Live

Viorel Stegaru și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce i-a transmis Veronica Vulpița înainte să devină părinți pentru a doua oară

Vulpița Veronica și-a surprins soțul cu un mesaj de-a dreptul emoționant de ziua lui, care i-a lăsat pe prietenii virtuali cu gura căscată.

Vulpița Veronica și-a surprins soțul cu un mesaj de-a dreptul emoționant

Instagram

Este petrecere mare în familia Veronicăi Vulpița, Viorel Stegarul își sărbătorește ziua de naștere, iar soția lui i-a transmis unul dintre cele mai frumoase mesaje înainte să devină părinți pentru a doua oară. Pentru cei care nu știu, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au decis să vină la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva problemele de căsnicie și pentru a pune capăt zvonurilor lansate de niște săteni cu privire la infidelitatea tinerei.

Aceasta veste nu putea trece neobservată, iar tânăra din Blăgești a decis să le dea de știre prietenilor săi virtuali.

Ce i-a transmis Vulpița Veronica lui Viorel Stegaru

Deși n-au mai apărut de mult pe micile ecrane ale telespectatorilor, Viorel Stegaru și soția sa duc o viață liniștită și frumoasă. De asemenea, Vulpița Veronica își ține la curent urmăritorii de pe Instagram cu cele mai importante momente din viața ei, printre acestea se numără și ziua soțului său.

Citește și: Cum arată burtica de gravidă a Vulpiței Veronica. Cum s-a lăsat pozată înainte să devină mamă pentru a doua oară

Tânăra din Bălgești a decis să îi ofere lui Viorel o declarație extrem de frumoasă, chiar de ziua lui, prin intermediul unui InstaStory. Mai mult decât atât, șatena a atașat și o imagine cu ei doi, care a atras imediat atenția internauților.

Veronica Vulpița a publicat o imagine mai veche cu ei prin intermediul căreia i-a transmis "La mulți ani!!". Nu a putut trece neobservată nici descrierea pe care a folosit-o înainte la poza publicată pe Instagram .

"La mulți ani, Viorel! Te iubesc!", i-a mai spus ea cu un an în urmă.

Citește și: Ce face Vulpița Veronica, deși mai are puțin până va naște! Imaginile sunt deja pe internet

Veronica și Viorel urmează să devină părinți pentru a doua oară. Tânăra se pregătește să aducă pe lume un băiețel și este mai fericită ca niciodată, acest an fiind ultimul în care Viorel își va sărbători ziua de naștere în 3.

Ce vârstă și câte clase are Vulpița Veronica din Blăgești

Deși a apărut o perioadă lungă pe micile ecrane ale telespectatorilor, foarte puțini știu câte clase și ce vârstă are Vulpița Veronica. Aceasta a ținut neapărat să le dezvăluie și susținătorilor ei cele mai neașteptate informații despre ea.

Tânăra aflată la vârsta de 22 de ani este o mămică foarte fercită și împlină. Soția lui Viorel Stegaru a mărturisit că are opt clase în cadrul emisiunii Acces Direct, unde și-a petrecut o mare parte a timpului anul trecut.

Vulpița Veronica s-a căsătorit la vârsta de 17 ani cu Viorel Stegaru, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță minunată, iar în octombrie 2020 a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Ultimele știri
x