Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița a ajuns la Blăgești! Ce intenționează Veronica să facă de acum înainte! | Video

Veronica şi-a făcut bagajele, aşa cum şi-a dorit şi a plecat din București. Ce intenționează Vulpița să facă de acum înainte.

Veronica şi-a făcut bagajele, aşa cum şi-a dorit şi a plecat din București. ”Vreau să-mi schimb numele”, a spus aceasta.

Vulpița, declarație șoc! "Am pe altcineva. Vreau să divorțez" | VIDEO

Vulpița nu mai are de gând să stea în căsnicia cu Viorel. Tânăra vrea să intenteze divorț, și să-si continue viața, în satul ei natal, alături de părinții și frații ei.

Este dispusa, chiar să ia viața de la capăt, dar nu cu Viorel, de care își dorește de multă vreme să se despartă.

Inevitabilul s-a produs! Veronica l-a părăsit pe Viorel! Vulpița a plecat la Blăgești! |Video

Totusi, pe drum, Veronica a vârsat lacrimi, de dragul celei de a doua familie a ei, spune tânăra, referindu-se la toata echipa de la Acces Direct, care i-a fost alături în momentele grele.

Ce a declarat Veronica Stegaru, aflată în drum spre locul natal, vedeți accesând clipul video de mai sus, difzat la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro