Vulpița, acuzată că s-a culcat cu soțul unei vecine: "Doamna Mirela, mă jur, nu e adevarat". Cu cine ar fi făcut Veronica copilul

De la Blăgeşti unul dintre vecinii familiei Stegaru are informaţii cutremurătoare. Acesta o acuză pe Vulpița că s-a culcat cu soțul unei vecine!

Vulpița, acuzată că s-a culcat cu soțul unei vecine! Cu cine a făcut Veronica copilul: "Doamna Mirela, mă jur, nu e adevarat"

Și-a păstrat anonimatul și a făcut acuzații grave la adresa Veronicăi. Un vecin de la Blăgești a intrat în direct la Acces Direct pentru a povesti că atunci când Veronica a fost acasă la Blăgești, în vară, s-ar fi întâlnit cu anumite persoane cu care s-ar fi dus în spatele casei. De aici și întrebarea "a cui este copilul?".

"Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot", spune vecinul sub protecția anonimatului.

Vulpița, în pericol de a-și pierde primul copil? Este amenințată cu Protecția Copilului: "Ați abandonat fata"

Viorel refuză să creadă cele povestite și aduce "dovezi" care atestă că sarcina este făcută cu el. "Copilul s-a făcut când eram în carantină".

"Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni", spune Viorel.

"Doamna Mirela, mă jur, nu e adevarat", spune Vulpița printre lacrimi atunci când este acuzată de către vecin că ar fi avut relații extraconjugale.

"Am fost foarte speriată și nu am vrut copilul"

Vulpiţa şi Viorel au fugit de acasă! Veronica spune că soacra i-a propus să facă avort. De ce i-ar fi spus asta nurorii ei

Acestea sunt cuvintele Vulpiței. Tânăra mămică a spus că atunci când a aflat de sarcină a avut un șoc, s-a simțit speriată că ar putea deveni din nou mamă, însă a fost doar pe moment. Cel care a luptat pentru păstrarea sarcinii a fost Viorel, deși Vulpița nu pomenise nimic de vreun posibil avort.

Discuțiile au apărut atunci când o vecină, care a venit la apă, în curtea familiei Stegaru, i-a propus să facă avort.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri