Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

Vulpița de la Acces Direct a dat lovitura! Ce ofertă de job a primit Veronica Stegaru

Vulpița Veronica a mers în vizită la Sonia Trifan pentru a-i cere sfatul cu privire la căsnicia ei! De data aceasta, soții Stegaru sunt în pragul divorțului!

Vulpița Veronica a mers în vizită la Sonia Trifan pentru a-i cere sfatul cu privire la căsnicia ei! De data aceasta, soții Stegaru sunt în pragul divorțului!

VULPIȚA VERONICA, PROPUNERE CE ÎI POATE SCHIMBA VIITORUL

Sonia Trifan discutat mai multe cu Vulpița Veronica și astfel a descoperit faptul că Viorel nu este un soț, model, ci chiar face multe greșeli ce o rănesc pe tânăra sa soție.

citește și: Viorel, dezvăluiri incendiare din dormitorul conjugal! Ce a recunoscut despre Vulpița

Vulpița este parcă în pragul disperării și își dorește din tot sufletul să facă o schimbare importantă în viața ei, așa că Sonia Trifan chiar i-a făcut o propunere la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Vulpița de la Acces Direct a dat lovitura! Ce ofertă de job a primit Veronica Stegaru

Vulpița Veronica și Sonia Trifan

Ce planuri are Sonia Trifan cu Vulpița Veronica și ce loc de muncă vrea să-i ofere? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct.

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

citește și: Vulpița Veronica a primit un colet misterios de zece kilograme! A plâns când a văzut ce conține: „Nu mă așteptam”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video