Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița, decizie radicală după separarea de Viorel! Veronica a ajuns la Blăgești pentru totdeauna: "Mă mult definitiv aici!"

Veronica Stegaru a plecat acasă, la Blăgeşti. Şi-a luat ADIO de la Viorel şi a plecat fără să se uite înapoi. Cum a fost primită de familia ei şi ce planuri are Vulpița, pentru că, odată ajunsă în satul natal, aceasta a luat o decizie care i-ar putea schimba viaţa.

Vulpița, decizie radicală după separarea de Viorel! Veronica a ajuns la Blăgești pentru totdeauna: "Mă mult definitiv aici!"

Vulpița a hotărât în urmă cu doar câteva zile să plece de la Capitală! Acesta a ajuns în weekend la Blăgești unde vrea să stea pentru totdeauna! Iată cum a fost tânăra primită de părinți în satul natal!

Acuzaţii şocante! La doar 24 de ani, Nicuşor a cunoscut gustul amar al trădării: "Soţia mea m-a înşelat cu vecinul de lângă casă!"

Cum a fost primită Veronica de părinți! Vulpița a plecat la Blăgești pentru totdeauna!

Când totul părea mai bine ca niciodată în viața sa, Veronica a luat o hotărâre neașteptată, aceea de a pleca în satul natal la părinții săi. Nici nu a mai stat pe gânduri, iar imediat și-a făcut bagajele și a plecat din Capitală cu destinația Vaslui!

În acest weekend ea a ajuns la părinții din Blăgești, iar aceștia au așteptat-o cu brațele deschise. Tânăra nu a venit cu mâna goala, ci le-a adus acestora o mulțime cadouri.

Imediat mama Veronicăi a pus-o pe aceasta la masă, însă Vulpița a venit cu o idee destul de interesantă pentru cea care i-a dat viață! Pentru că viața la București a făcut-o să se schimbe, iată că acum vrea să-i facă o transformare și mamei sale!

A adus vopseaua de păr și a decis să-i facă un nou look celei care i-a dat viață. Imediat a devenit un adevărat hairstylist pentru mama sa și a făcut-o brunetă, așa cum femeia nu se aștepta niciodată!

Cele două au avut parte de momente frumoase, momente la care au visat de mult timp, însă abia acum cele două sunt împreună la fel ca atunci când Veronica nu era încă soția lui Viorel.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, actor de top! Frumușelul Toto frânge inimi pe bandă rulantă. Ce a făcut cu primii bani câștigați

După ce a vopsit-o pe mama ei, Veronica a fost foarte mulțumită de rezultat, motiv pentru care s-a gândit să-și facă și ea o schimbare.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro