Căutare Live

Vulpița, filmată în ipostaze indecente! Viorel luptă ca un leu pentru onoarea soției!

După o noapte în care s-a frâmântat de mama focului după ce a văzut imaginile cu soţia sa, Viorel a luat atitudine. Dis de dimineaţă, Viorel şi-a sunat armata de informatori de la Blăgeşti, să afle mai multe detalii despre bărbaţii care apar în filmuleţul cu Veronica şi să le ceara explicaţii.

Luni, 17 august, Viorel a fost pus într-o situație deloc plăcută, fiind nevoit să vizioneze un filmuleț care a făcut înconjurul presei, în care protagonista principală este soția sa.

Imaginile interzise minorilor în care apare Vulpița, l-au enervat la culme pe Viorel, care, inițial, a mărturisit că el pleacă, pentru că nu mai suportă să tot vadă asemenea scene.

Prima reacție a Vulpiței, după ce a fost sedusă și păcălită de doi bărbați: "Nu știu ce a fost în capul meu. Nici nu am știut că sunt filmată"

Însă, imediat după terminarea emisiunii ”Acces Direct”, Viorel Stegaru s-a mai îmbunat și a mărturisit că o iartă din nou pe soția sa.

Viorel, iartă și luptă pentru onoarea soției sale

”Am șters tot, ai fost sedusă, dar gata, s-a terminat cu totul, am fost calm. Eu merg înainte, iert și o să-mi văd de treaba mea”, a mărturisit Viorel Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Ulterior, după ce și-a asigurat soția că nu va mai pune la suflet ceea ce apare sau va apărea în presă din trecutul ei, Viorel a avut câteva cuvinte de spus și despre cel sau cei care au făcut imaginile publice și i-au stricat imaginea Veronicăi.

Lovitură cruntă pentru Viorel! Vulpița, surprinsă în ipostaze intime cu un alt bărbat: "Ce făceați voi acolo?"

”Ăsta e un filmuleț vechi. Ăla a fost un om cu goanga pusă, nu a judecat, poate avea un pahar în plus. Acum, tu cu filmulețele astea poți să mergi în instanță. Eu am văzut tot, dar nu l-am recunoscut pe omul acela, dar am auzit vocea ta”, a mai dezvăluit soțul Vulpiței.

Prin urmare, Viorel și-a sunat toți informatorii din Blăgești, pentru a afla cine a filmat-o pe soția sa în ipostaze indecente.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!

Citește și
Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Ce veste au dat Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Ce veste au dat Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite”
Ce a pus Connect-R în farfurie, la Chefi la cuțite
Ce a pus Connect-R în farfurie, la Chefi la cuțite
paula chirila la razi cu roast
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"
Mai multe articole
Prima reacție a Vulpiței, după ce a fost sedusă și păcălită de doi bărbați: "Nu știu ce a fost în capul meu. Nici n... Ea este ”Regina Pensulei”! Lorraine, totul despre secretul unei cariere de vis | Video...
Ultimele știri