Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Vulpița, filmată în ipostaze indecente! Viorel luptă ca un leu pentru onoarea soției!

După o noapte în care s-a frâmântat de mama focului după ce a văzut imaginile cu soţia sa, Viorel a luat atitudine. Dis de dimineaţă, Viorel şi-a sunat armata de informatori de la Blăgeşti, să afle mai multe detalii despre bărbaţii care apar în filmuleţul cu Veronica şi să le ceara explicaţii.

Luni, 17 august, Viorel a fost pus într-o situație deloc plăcută, fiind nevoit să vizioneze un filmuleț care a făcut înconjurul presei, în care protagonista principală este soția sa.

Imaginile interzise minorilor în care apare Vulpița, l-au enervat la culme pe Viorel, care, inițial, a mărturisit că el pleacă, pentru că nu mai suportă să tot vadă asemenea scene.

Prima reacție a Vulpiței, după ce a fost sedusă și păcălită de doi bărbați: "Nu știu ce a fost în capul meu. Nici nu am știut că sunt filmată"

Însă, imediat după terminarea emisiunii ”Acces Direct”, Viorel Stegaru s-a mai îmbunat și a mărturisit că o iartă din nou pe soția sa.

Viorel, iartă și luptă pentru onoarea soției sale

”Am șters tot, ai fost sedusă, dar gata, s-a terminat cu totul, am fost calm. Eu merg înainte, iert și o să-mi văd de treaba mea”, a mărturisit Viorel Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Ulterior, după ce și-a asigurat soția că nu va mai pune la suflet ceea ce apare sau va apărea în presă din trecutul ei, Viorel a avut câteva cuvinte de spus și despre cel sau cei care au făcut imaginile publice și i-au stricat imaginea Veronicăi.

Lovitură cruntă pentru Viorel! Vulpița, surprinsă în ipostaze intime cu un alt bărbat: "Ce făceați voi acolo?"

”Ăsta e un filmuleț vechi. Ăla a fost un om cu goanga pusă, nu a judecat, poate avea un pahar în plus. Acum, tu cu filmulețele astea poți să mergi în instanță. Eu am văzut tot, dar nu l-am recunoscut pe omul acela, dar am auzit vocea ta”, a mai dezvăluit soțul Vulpiței.

Prin urmare, Viorel și-a sunat toți informatorii din Blăgești, pentru a afla cine a filmat-o pe soția sa în ipostaze indecente.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!

Video