Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

"Vulpița", filmată în timp ce dansează "de rupe", într-un club de manele! Clipul a strâns peste un milion de vizualizări!

1,2 milioane de vizualizări în doar 14 ore, atât a strâns celebra "Vulpița" la un clip în care dansează pe manele, într-un club din Capitală. Popularitatea Veronicăi crește de la o zi la alta, tânăra făcând furori pe ringul de dans.

Vulpiță dansează pe manele, într-un club din Capitală

Captură video

Imaginile cu "Vulpița" în timp ce își unduiește formele pe muzică, înconjurată de numeroși tineri, fac senzație pe internet.

Clubul unde tânăra Veronica s-a distrat până-n zori sâmbătă seara a avut imagini în direct, transmise chiar pe pagina de Facebook, iar cei care au urmărit-o pe Vulpița la "Acces Direct" l-au vizionat și share-uit masiv.

Surpriză, însă! Vulpița nu a mers singură în club, ci la un moment dat și-a făcut apariția și Viorel, care nu s-a sfiit să cocheteze cu domnișoarele din jur.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!